Mää oli päättäny, et yritä elää sopuusast lompuukini kans, ko oon pikkuse tuhlaillu sinne ja tänne, tässä loma kynnyksel.

Sit pärähti sellane tosiasia nenä ete, et auto tartte 120000 km huallo, see tartte katsasta ja viäl tankki täyttä. Kummallinen vehje. Kun see ny o kuitenni tarpeelline kapistus, noi niiko palka hankkimise takiaki, nii rupesi järkkäile assioi.

Äijö saa tehrä helpot hualtotyät: Tulppie vaihto, öljysuaratin ja öljyt vaihtoon, raikas ilmasuaratin, mahrollisest uuret nesteet sisään ilmastointiin, etujarrupalat. Motonettiin ja naputteluu tekokynsil pöytään, kun nuar poik hakee tuatteet ympärs hallii. 91 €.

Merkkihualtoon jakohihnan vaihtoon. Laturin hihna oli murteella ja ystävälline hualtamoheppu oli vaihtanu senkin. Taas naputteluu pöytään, kun nuar poik höyläs korttii 239€ köykäsemmäks.

Tankkaamaan. Ei niin kovi ystävälline nuar poik velot 51€ ja bonuskort perä.

Auto pesu ja vahaus. Ajatteli säästää. Oti halvemma harjapesu 13€. Auto ei tullu puhtaaks, mut sewwert selvis, et joku oli ystävällisest vetäny autos kans takapuskuripelti mukavat kraaput ja joku ihanaine oli avaime kans naarmutellu takahutlari luko viärest pitki raapui. Hermostuneen naputteli taas auto ratti kynsil.

Tulos o katsastus 89€ ja mitä siit sit seura. Torennäkösest etutuuliklasi vaihto, palttiaralla 200€, iskarit toine samamoine. Sorme naputtava.

Tiskasi. Kynsi katkes. Eiku hualto. Virolainen, sairaaloise ujo tyttö kakasi, et oon myähäs 15 minuutti. Sanoin, et aika oli puoli neljä. Hän ei ymmärrä. Selitin englanniksi, et aika oli pual neljä, fifteen thirdy juu knou. Tyttö hermostuu ja alkaa pajattamaan jotaki mitä mää en ymmärrä, keskeytä häne ja kysyn aar juuu bisi, kud juu handle mai finker?? Tyttö hymyilee kuin Hanko keksi ja sanoo juu juu. Hän alkaa tekemään hommaa ja rypistelee kulmias. Ymmärrä, et joku o vinos. Hää liikuttele niit kynsi ja puristele päätäs. Voi viddu, nyt alkaa kiukku nousema. Kynnet ei ol kunnol tehty ja siks nee tippuileva. sanon, et mul o hualto aika pari viiko pääst, mutte halu erellist tekijä, et halua tän nuare virolaise. Hää pelästy ja viilaa muu sormepäähä.... Jesus, kun sattuu. Likka melkeen parkuu ja hopottaa anteeks antoo. Suuntaan katseeni taivaaseen, rauhottelen likkaa, maksan 20 €, e valita. Käy ilmi, et erelline likka o ottanu hatkat. Pöyrälle o unohtunu lappu, josa luke suurel: LISAL EI ASIAKKAI ENÄ IKÄ!!!. Naurahran ääneen ja tyttö kattoo mua kun miälenvikast, osotan lappu ja hää punastu hiusmaros myäte. Huakase taas syvä ja lähre kotti naputtama tiatokonet.