Mää vaa taas hunteera, ko heräsi yäl sit niimppal ihmeellisi uni, ettei mittä määrä.

Tää ensmäne uni johtu varma eilisest Gregory Housen tarinast, misä hää miätti entise vaimos kans parisuhte olemust. Näin nimittäs semmost unt, et mää oroti ja kiatosi jossa hallis käteni kulmakuppila Kaitsu ympäril ja mee suurelti ja rakastelti ja mää heräsi ko sain oikke mukava orgasmi unissain. (Toivo ette uikuttanu kovinka kova...  ) Mää oli hyvi ihmeissäin ja jopa häpeissäin täst unest, kosk Kaitsu o mun erittäin hyvä ystävä, mut sukupualiyhrynnäs mee ei olla koska oltu, vaik viboi varmastas o ollukki siihe suunta. (Tää o Irenel, jonk miälest puhrast naise ja miähe välist ystävyyt ei ol.) Mun ja Kaitsu suhre o monis vesis keitetty ja koeteltu ja mee olla jopa puhuttu see assia läpi miksei mee seurustella. Mee olla kummakki ihmisei, joittenka ihmissuhte ova rakkaure pualel kokene kovi kolauksi, mut ystävist olla piretty kines kynsi ja hampai. Kaitsu o sanonu mul kans yhre suurimmist kohteliaisuuksist omast suustast, nimittäs, et Olga hää ei voi olla sun kans, kosk sun kans täytty olla, rakasta ja elä ja hänest ei ol siihe. Mikä o varmast aiva totta, mut vanhainkotti saak mee varma tökitä toisiam köpeil kylkke, mikäli samal osastol jouruta.

Seuraava uni oli seemone, misä mee Saara kans oltti valtavas tavaratalos misä oli hirmune ale. Mee etitti pyyheliinoi, niit oli vaik minkälaisi ja kaik 70% alennuksel, muttei yhtikäs semmost mikä olis ollu just se oikkia. Päätetti, et pysytä nykysis pyyhkeis, eikä kuluteta yhtä enemppä aikka tääl. Mää lähri hakema Kaitsu ja näji hänet toril ja Kaitsu sanos, et men ottama yks olut kulmakuppila häne piikki. Mää meni, mut tarjoilija oli joku uus sälli, joka nauro mul, et kyl Kaitsu monel sano ja moni tule valehtelema tähä ilmasist tuapeist, mut Kaitsu ei ol voinu luvata sul mittä, ko se o kylpyläs. Mää ajatteli, et niihä sää luule, mut oli siin unes syväst pettyny Kaitsu toiminta ja nöyryyntyny tän miähe ivast.

Siihe mää heräsi, kattosi hämäräs kuarsava Äijö ja ajatteli, et tosa o mu saatanallise ärsyttävä ja painava peruskivi. Sii se o ja makka ja siit mää e ero pääs, eikä mul o mittä syytäkä. Peruskivi o ja pysy, seiso maalima tuiskuis luatettavan sun selkäs takan. See ei kaaru, vaik koittele. Ystävyys o peruskivi ja sitä ei pirä muul mennä halventama ja rakkaus o peruskivi, sitä vanha ja vähä kulahtanut pyyhet ei kannata uute vaihta, vaik niit olis millases tarjoukses va. Halval ko ei välttämät hyvä sa ja vaihtamal ei ain parane.