On se vaan ni mukava ko o lauvantaine keksitty. Ja erityisest aurinkoine lauvantai. Täsä olla otettu rennost, tekemät oikiastas mittä mainittava. Aamusel kävi torikahveil Pynteri ja Sir Eino kans, osti sit kukei, loimuloht ja uussi perunoi, mää e jotenkas ny ol kuitenka grillaustuulel, et lohi ja potu saava välttä. Laiteta tykö nokare kirnuvoit, ni vot.

Mää istusi Äire kans laituril ja juatti muutama kylmä kalja ja sit värjätti häne tukka. Mää ole ollu hyvi onnelline tänä tämmösist piänist assioist, ko yhresolost ja lämmöst mikä meiti perhe keske vallitte. Irene muu ja Äijö pyys illal viisustuudioon heitil, mut mää kiältäytysi siitäki. Mää oikke hetkellisest peljästysi oma ittiäin, et onk nyy jotta vika, ko ei hauska seura kelppa ja Anonyymi maaparha kokkaukse. Anonyymi varmastes olis jotta hyvä piänt napostelemist laittanu.. Mut mää ole jotenki nyy kert kaikkia väsyny ja halua käperty va Äijö kainalo ja larata akui. Joskus tartte olla tämmösiiki päivi. Ja Maximus o nii tyytyväine ko olla kaik koton. Katotas jos huame jaksasis jo jotta tehräkki.

Eedittii sit viäl, ko oli vähä pahoillas sit kuitenni siit viisustuudio menemät jättämisest, mää ole vähä semmone et kanna syyllisyyt, jos laistan jonku jutu, jonka oon niiko alustavast jo sopinu, vaik alustavast o tiätenki alustavast. Ni huamasin, et Dasboootti o seilannu jokke ja mitäs see sit muut tarkotta ko vasikoire lairunkauren alkajaissi.... Mut onneks ei tänä.