Joskus sitä huntera, et kui hupa raha o. Mää ole olevinas säästäny tammikuust lähtie matkarahaa ja sit mää vaihro vakuutusyhtiö ja joutusi maksama koko vuare vakuutukset kerral ja fyffet meni. Niiko paskane räkättirastas mää nousi ja sain taas vähä jemmase raha, no osti uure tiatokone, tulos, tili vinkui ko köyhä talo porsas. Sain jemmase parisata, lährin Äijön kans paari, oli lompsa levälläs ja pää vessanpyntys, enkä muistanu mitä. Mää pääti, et mää ole sentäs hyvä ihmine, ko en ol visa-tili koskenu. Ajatteli, et kyl mää ny voi matkarahat siält otta, maksa ne sit viimestäs kesälomarahoist pois. Mentti kakruje kans sinne surullise kuulusal Anna Abreu laivaristeilyl ja pankkortti ei toiminu, visa toimi.. Mää pääti, et mitä en enä osta Hackmanni kokkipara jälkke velaks, paitti Weledan rasvoi.

Ole taas joutunu höylämä. Mitä sitä kaks ihmist ja kissa saa 212,20 eurol? No jos ny ei mittä muut, nii saa istu kaks tuntti eläilääkäril ja viis näytepussi ruakka ja 2 pahoivointipilleri.

Maximus o erittäin sosiaaline kissa. Ko mami ja "se äijä, joka makaa paikallani" sairastaa, ni Maximus sairasta ja. Mami ja "sen äijän" lääkkeet makso 16,85€ ja mamin tyäpaikal, kaks tyäpäivää. Ko Maximus sairasta, se maksa 212,20€. Ja jos Maximus ei tokene täl summal, perjanta mami kaivaa Israeli kukkaro jälle. Mami onki ajatellu pitä nestepaasto koko Israeli matka aja.

Tosin 212,20 € sai 250ml nesteytys suara iho al ja 60ml ravintoliuost sama paikka, sekä antibiootti-, että pahoinvointiruiske kaupa pääl. Mami tunnusta et painosas nähre (6,6kg) Maximus o maksimoinu mite paljo voi paril saral yhre illa aikan ittetäs nesteyttä, käymät rulettipöyrä viäres. Eikä eres aamul pitäis olla krapulaa ja jos eksy viarase peti ilma suaja, o 14 päivä antibiootitki veres...