Kute kaik mu elämä seuranne tiätävä, vasikast kuulu mainita va, et vasikka vietetty, ei mitä kommentoitava. Ja tiärättekstee nyy o kerraki ni ettei ol mittä kommentoitava. Vasikat ova joko A) liia keski-ikäistynei kantakirjalehmii tai B) liia nuari vasikoi.

Nyyhä o nii, et täs keski-iä kynnyksel ajatteli lyärä pari kärpäst yhrel iskul, viättä vasikka ja viihryttä Mr. Dragoni syntymäpäivämatka verra. Mee suunnatti Epsose Roseta uut saunakiuast kattoma ja tarkotus oli mennä kattoma Kivelahtirokkii Hynyst ja Wirtast. Eli Kotiteollisuut ja Apulantaa. Ja niimmää viäl klo 16.50 uskosi, kunnes klo 16.52 alko selvenemä et kaks nuarempa vasikka oli nii ko nii sou boooriiiinggg ja EVVK jou jou man, mittä Hynyst. Wirtane olis viäl menny. (Ja minä en maksa 70€ lipuist, et pääsen kattoo vaan yhtä bändii!!) Siis joo Apulanta voira katto, mut Eninemi tai joku 50senttine olis parempi ja kaike lisäks Larvanto töksäytti 2007 Euroviisu kipaleet soima, nii mun ottasuani alko pullistu ja mää hunterasi, et mitä vid, mihi tää maalima o menos, ko perusrokki/hevi ei käy. Nuare poja kuuntele jotta tinkelitankeli euroviisui tai sit jota heeboo, joka kompastu oma housus persukse. 8-O iik!!! Onko tällä maalla tulevaisuutta??? Häh??

Siis iha turha meni lepyttely/manipulointi/maanittelu reissu Ponke`s the Shoppiin Helssinkkiin. Jäpiköil oli joulu ja juhannus yht aikaa kun pääsivä sinne. See o tämmöne hiphop/skeittari kauppa. Ja sit se jeesukse lippis valikoima. Suara lippa, pari numero liia iso koko, piäne päähä ja the Thing o tiätenki ne helvati tarra, mikkä laiteta sinne lipa al. Ja aitoi niitte tartte olla. Aito=Kallis. Lippalakki, siis turuuks liplak, 50€. Siis liplak vanha raha noi 300 markka. Mää huamauti Dragoni assiast ja hää katto muu kiaro, et dinosaurukse kävelivä viäl sillo, ko marka oliva käytös...

Siis kattoka lippiste täyty olla NEW ERA. Ponkesi myyjä tapitti silmiin ja selitti, et kattoka ny, se o niiko goretex tai thinsulate, sitä ei niiko voi käyttää kukaan jollei ol tän lisenssin al. Kattosi poikaa ja yriti ymmärtä, et lippikse täytyy olla ko goretex, goretex suajaa sateelt ja pitää tuult, siin o joku funktio, mikä funktio o new eral, paitti et 6€ lippiksest joutu maksama 50€. No ehkä just se.

Julma kummitäti, en antanu ostaa kolmat new era-lippist. Okkei, ei lippist, houkuttelin poika kattoma gangsta t-paitoi. Wau ja poik oli tyytyväine, ko sai osta 35€ musta ylipitkä paira misä oli neovihrei kuvioi. Pynteri soitti mul illal ko Rose oli laittanu sälleist feissari kuva illal, et mitä vidduu, sää olet menny ostamaan Dragonil yrttipaira??? Mitä Dragoni vanhemma ny sanova? Mää oli, et minkä Yrttipaira? Ne neovihre kuviot oliva mm. aseit, viinapulloi, dollarikuvei ja marihuana-lehtii. Hmm.... mää ymmärrä ko kuuli Rose vastava Dragonil, Dragoni johonki toteamukse, et nee o aloe veran lehtii.... Kantakirjalehmää viätiin taas narusta.... No se siit kauppareissust. 

Mää huamasi sit istuvani kiltist kaks tunti Huimala penkis ja kattosi ko kaks punanaamast poikaa riahus eri kiipeily- yms. telineis ja laitteis. Okei, hyvää liikuntaa kakruil, mut miks aikuste tartte maksaa 5€ sisä, et saa istu tylsistynen lukemas vanhoi lehti??

Okkei oli meikäläise vasikas jota tuttu. Oikestas kolme tuttu elementti. Rosetta, kylmä olut (saunapuhtan nautittun ja ainoasta yks, onneks se oli eres pintti) ja pytt i panna (tosin pöyrän ääres syären).

Hyvi puali oli se, et rahaa ei kulunu ylettömäst, aamul ei ollu krapula ja MR. Dragon oli tyytyväine. Rose sauna oli jumalaine. Vaattee oliva puhta sinapist, ravast, tupaka hajust ja josta nimelt mainittemattomast, mikä voi olla purkkaa tai oksennust tai jota siihe viittava.

Huanoi puali, pyttipannu piärettä, oli see känäs tai selvi päi nautittu. Tosi känäs piäreskelyykä ei huama ko toise. Tuski mää pääse tänä kesän muil festareil ja keikkatauko alkaa olla hävyttömä pitkä.

Täyty varma ruppe hunterama syyskaurel jotta uut häppeninki ja see o K-35. Mahtaiskos olla kantakirjalehmie siemennys??