Nyt harmittaa ja lujaa, kun ei ole omaa kameraa ja Sir Einon kamera on luonnollisesti Söörillä ittellään, koska mies odottaa 2-vuotis syntymäpäiviään alkaviksi. Sir Einosta vielä, että miäs sai hianon markkina-helikopteri-ilmapallon ja voi sitä lapsen riemua ilmapallost.

Niin se miksi harmittaa se kameran puute on, että yöllä oli pienimuotoinen myrsky ja meri on raivonnut kunnolla kaikki kaislat ym. irtokappalat kävelyteille. Olisin ottanut kuvan, koska itse rannikon kasvattina ei ymmärrä, että meri on voimakas elementti myös kaupunkimiljöössä. Ollaan siis täällä Espoonlahden vierellä, joten merenkäynti ei ole sellaista kuin esmes saaristossa. Siitä tulikin mieleen, että Saara on mökillään Korppoossa, että millainen myräkkä siellä on ollut. Myrsky on ihanaa kun sitä saa katsoa saunan jälkeen lämpimissä vetimissä teekuppi (kovana tai pehmeänä, tällä kertaa pehmeänä) katetulta terassilta tai mökin verannalta.

No se miksi täällä ollaan on tietenkin ystävämme Risto. Risto Räppääjä. Helsingin kaupunginteatterissa. Lähdettiin eilen Mr. Dragonin kanssa kohti Epsoota ja poimittiin Rose ja Larvanto mukaan ja saatiin viimeinen parkkipaikka ja viimeinen pöytävaraus väliaikatarjoiluun, koska me olemme syntyneet onnellisten tähtien alla . Itse lähdin vastahakoisesti, koska en todellakaan pitänyt Riston elokuvasta, mutta teatteriversio vei jalat alta. Santeri Kinnunen oli niin mainio Lennart Lindberg, että oksat pois, sitä näyttelijän työtä oli taas vaan niin ihanaa katsoa. Hauskaa oli, että Santeri oli maskeerattu aivan isänsä Heikki Kinnusen näköiseksi. Rauha-täti sai vanhemmat naiset nauramaan tosielämän vitseillään ja Sami Uotila hmm....hmmmm. Jösses niitä vahvoja, lihaksikkaita käsivarsia. Tanssikohtaukset olivat hienoja. Paavo Kerosuo loisti Ristona. Suosittelen kaikille ikää katsomati, liputkaan eivät olleet kovin pahan hintaiset, aikuiset 26€ ja lapset 13€ ja juttua riittää pitkään... Näytökset taitavat olla loppuunmyytyjä, mutta eiköhän sieltä pari ylimääräistä näytöstä tule.

Pisteet elämyksellisestä kompaktista:

Larvanto

Mr. Dragon  

Rosetta 1/2, koska Nelli lauloi vähän epävireisesti..

Olga +, koska Nelli hmm.. ja poikien donitsit olivat unohtuneet väliaikatarjoilusta. Tosin Sami Uotisen käsivarret saavat vielä yhden bonus, joten päädymme loppujenlopuksi 5+ tulokseen.. (Ei pidä koskaan aliarvioida vahvojen käsien merkitystä..)