Viikonloppu alko rattosast perjantain hikisenä kauppaostoksilla Euromarketissa. Oltiin Pynterin kanssa yhres, ko hänel oli paljo ostoksii ja Äiree lupas hualehti Sir Einost. Oltiin kumpaki väsynei, mää tyäviikost ja Pynteri valvomisest, ko Einol noussee hampai ko siäni satel. Eino oli huutanu kolme yät putke ja sen ny ymmärtä et nuarel äiril oli hermo pikkase piukas.

Haetti siin sit ostoksi ja mää oli kissaruaka osastol marketi toises pääs, ko alko valtava kova huuto herelmätiskeil. Miäs huus, ko tapettava JOKU VASTAAVA HENKILÖ, JOKU VASTAAVA MIÄS TÄNNE, APUAA, AUTTAKAA, APUAA jne. Mää tiätenki vastuuni tuntevana ihmisenä säntäsin sinne juaksu jalkaa, et josko joku olis saanu jonki sorti kohtaukse ja kaivo jo kännykkä esi, et saisi soitta apu 112:sest. Nii JUMALAUT siäl o 185 sentti pitkä Pelle Hermanni näköne kuikelo huutamas, et naisimmeine kasvistiskil ryästä hänt. Äijä huutaa pää punasena ja naine (kaupan työntekijä) yrittää olla rauhalline ja samal varo, et jos tää miäs käy häne käsiks. Miäs huus täl naisel, et et sää mikkä vastaava ol ja et sää ymmärrä mistä mittä, ko naine yritti selittää, et hää o tän herelmäosasto vastaava ja taas alko kauhhia huuto. Onneks nee sai sinne nopeest jonku vanhemma miähe apu, en tiärä oliko johtaja tai tyäntekijä, mut äijä rauhottu pikkase, ko näki miähe. Tää sotku oli siit kyse, et kaalinpäis oli ollu väärä kilohinta ja äijä päätti, et vihannestiskil oleva naine oli petkuttanu ja ryästäny häne kylmärauhallisest siin sit.

Mää oli hiukkaste kyrpiintyny täst vääräst hälytyksest ja manasi, et ko mää ei pääse hulluist ero eres vapaa ajal.. Saati vaipat ja mairot ja kissaruuat ja vissyt ja alkoholittomat oluet ja KAIKKI kassan liukuhihnal ja puale Pynteri tavaroist oli jo laskutettu, ko tää saatana hörhö paukkaa siihe mun ja Pynteri väli ja vaatii myyjää lopettama myyntis, kosk HÄÄ OLI ENSI!! No tää vanhempi miäs oli siin muka ja sano, et huutamine ei ratkase mitä ja hää saa ny ne kaalinpääs ilmatteks. Hörhö miälest kauppa oli vastuus siit et häne kaalilaatikkos mökil o ny epäonnistunu ja hää rupe ny huutama uurestas. Pynteri katto sitä pahal silmäl ja mää näi ko kiukkusuani Pynteri pääs alko sykkimä. Miäs yritti estä Pynteri tulemast maksama ostoksias sil pitkäl, kuikelol vartalollas, mut Pynteri pääs siit ohi ja makso ostokses. Kuikelo alko valitta, et ämmät kattova hänt pahast, vaik hää vaa ajaa kuluttaja assia, täs euroopa kalleimmas valtios ja estä kauppayhtiö ryästämäst asiakkai. Ajattelin siin, et MEN NY VITTU SIIT JONNEKKI, mut EI, ko viäl häne tartti kirjotta al lappu, et hää oli ilmaseks saanu ne kaalinpääs. (Hyvä juttu, kosk muuteha se olis ollu jossa kuluttajavalitus oikeures.) Sit hää katto häijyst myyjä ja Pynteri ja alko hokema, et Kiinas o nii pal paremmi, nii pal paremmi.. Lopultas hää kakisti ulos, et siäl sentäs ymmärretä mitä tehrään, jos vauval o viiva haaroje välis..

Vedin syvään henkee ja valmistusi käymä sen kimppu, jos Pynteri kuuli sen sanat ja sais lopullise härslaaki. Ei kuullu, onneks ja saati ukko ulos kaupast.

Ulkon Pynteri kysys, et mitä se siit Kiinast sanos ja mää vilkasi äkki ympärillen ettei ukkoo näkyny missä ja sanosi sit vast Pynteril sen sanat. Pynteril kihahti ja jos se äijä olis ollu lähettyvil irtopäät olisiva lentäne. Se o meina turha vittuilla Kolme Yät Valvoneel Piäne Lapse Äiril. TAI SAA VITTUILLA MUT SE MAKSAA!!

Irtopäist sit viäl sellast, et niitäki viuhu sunnuntai runsaastas ilmas, mut elokuvateatteri screenil. Mee olti Mr. Dragoni kans kattomas Narnia Raattauksi: Rinssi Kaspianii. Elokuva oli hirmuse hyvä. 2 tunti ja 26 minuutti kylmi väristyksi ja tunteire palo. Oli se va mahtava!! Määki oli mahtava, mää en ostanu yhtä karkki ittellein, tosi mää rosvosi isomma oikeurel muutama Mr. Dragonilt. Pari vuare pääst see ei ol enä mahrollist, Drakoni pituuskasvuu ajatelle. Mr. Dragon o myäs nyy päättäny lukee ittes lakimiäheks ja antaa ittelles tonni kuukaures rahaa ja ostaa Porche, ko Ferrari o liia matala Suame teihi nähre. Saas ny katto sit. Ko hää mene kuitenki naimisi sen Lordi-bändi Awa kans ja saa muutama hirviölapse, nii mihi see raha mene sit. Mää huamauti assiast ja Drakoni sanos, et no tiätyst sen takia hää se kuukaus raha ittelles asettiki..

Mukava viikko kaikil!! Aamukammas 4 piikkii jäljel...JEEEEEEEEEEEE