Kaikkiha nyy tiätävä, et tääl meitil päi o perinteine Ruisrock, ruissika, ruisrääkkä, ruisruikki, rakkal lapsel o mont nime ;D

Noo meil o ny menos vaihtoehto ruissikane Sir Eino kans. Meno o yht villi ko oikiassaki, mut saa itte valita esiintyjät youtubesta.

Konsertti alkaa Michael Jackson ribuutilla, mut Sir Eino ei ol sisäistäny popin kuninkaan menoo. Ainoat huurot kirvottaa Thriller, kun se akka siinä alussa huutaa, Sir huutaa mukana. Sir Eino o ehroto toise polve Zen Cafe fani ja käret ylös Miäs jonka ympäriltä tualit viärään alkaa....pientä potkuu ja tömistyst torella kaunis biisi aikan. Nestetankkaus vaalia ruskial juamal, omenamehuu ja käret ylös, Olavi Uusivirta aloittaa, mikä nössö biisi, hetkine masennus, kun kummitäti haluu kuunnella Tuu mun vaimoksein biisin, mutta lähteehän siält tiukempaakin Me ei kualla koskaan. Piänet pissat bajamaja viärel, eli lattial ja nyy se alka, Wirtane tuloo, käret ylös, kiljuntaa, tömistyst Apulanta ja Pahempi toistaan, Armoa seuraa Koneeseen kadonnut. Jumaleisson mul o rytmi veres ja polte pääs ja kummitäti puhuu jostaki puurotauost. Hei snagarille riehuu!!!!!

Huamiseen jää Tehosekoitin ja Lauri Tähkäkin ja nyt huuretaan Einon äireelle sinne oikeeseen Ruisrokkiin et HEI HEI MITÄ KUULUU!!!!!! Ja biisin myätä Olga ja Eino toivottaa kaikille mukavaa festaria!!!