... tai sitten ei. On taas se aika. Tänä keväänä se tapahtui normikevättä aiemmin.. Kevät- ja kesävaatteiden sovituksen aika. Olka on luhistumaisillaan. On kevätmasennuksen aika..

Into piukalla ollaan juostu pankki-ja luottokortit vinkuen ostamassa kesävaatteita ja tänään oli se ratkaiseva hetki, jolloin alettiin hakea sopivia yhdistelmiä matkalle. Mitä tekee Olka, hän luhistuu ja päättää perua matkan. Alkaa pitkähkö tekstiviestitaistelu Saaran kanssa, siitä kumpi on kamalampi maatessaan Välimeren rannalla. Saara voitti niukasti, ilmoittaessaan, että hänen mahansa on niin suuri, että se ruskettuu ensimmäisenä, koska on lähinnä aurinkoa, mutta peittää hänen kasvonsa ja rintansa, jotka jäävät valkoisiksi. Jos hän yrittää ruskettaa ko. ruumiin osia, niin vatsa on niin suuri, että peittää puolet reisistä, jotka jäävät maidonvalkeiksi.

Olkalla ei ole hätää. Olka ei rusketu, vaan palaa. Olka on turvassa, mikäli paikalle ei satu Greenpeacen ihmisiä, jotka yrittävät työntää Olkan maitovalaana takaisin mereen. Ehkä kuitenkin Olkan suonikohjut pelastavat Olkan tältä kohtalolta. Ne ovat suuret ja siniset, kuin joet. Selluliitttikukkulat jättävät välittömästi Akropoliksen varjoonsa. Olka päätti hymyillä vaan. Ihmiset ajattelevat, että on se ruma, mutta ainakin iloinen.

Saara sanoi, että hän ainakin hymyilee, vaikka huutaisivat perään, luulevat tyhmäksi vaan ja antavat olla. Siis voivatko ne huutaa meidän perään??? Oliko se niin, että puolet rahoista saa takaisin, jos peruuttaa nyt?? Kuulkka, kuulkka nyy, laulussakin sanotaan ettei vertaa noiden lanteiden, kun kuljet kääntyy miesten päät ja ouzo alkaa jyskyttää.. Nii kuulkka, kuulkka.. Entäs jos saadaan syyte, viel trauman aiheuttamisest tai joku saa sydänkohtauksen pelkästä kauhusta?? Onko kuulkaa Kreikassa luovuttamissopimuksia Suomeen??

Eikä kuulkka olla päästy edes uimapukuostoksille vielä!!!