Kyl sen nyy arvaas, et mää unohri sen tenttipaperi- ja kirjepussuka kotio, ko lährin Sir Einon lua viettämä viikoloppu. Mää ole ni tyytyväine ko mun rakas läppäri orotti muu tääl iha rauhas, vähä see huakaili, et o liikkaa joutunu naamakirjas käymä ja pari päivä sitte Pynteri soittiki härissäs, et mite saara käyttäjä aikka lisä tai megabittei. Mää tuli siihe tulokse, et yksihualtaja äireil ei vissi muut tekemist ol ko yän pimein tuntei chatata tiäs misä, ko 100 tuntti ja 1000 Mb ei riitä kuukaureks.. Täsä o nimittäs sellane lapslukko, mut nyy se on kyl yh-äiti lukko täst lähtie.

Nii mää ole taas Sir Eino vahtina ja Pynteri lähti jonnekki kuahuviini ja suklaa messuil pääkauppunkise. Mää hunteerasi, et sen olis kyl tarvinnu otta toi Irene mukka, nee olis ollu just nimittäs Irene messut!! Sir Eino oksens mun pääl autuaallisest, hää oli nauttinu aja henke mukaseest smootieta ja sitä pehmiää herelmäjuamaa oli muuto sit joka paikka täynnäs.. Nyy hää kyl nukku rauhallisest, et tais olla väärä hälyytys, ko luuli, et kipiä lapse kans tartte viikoloppu pärjätä ja sen jälkke oksenta itte viiko verra sänky pohjal.

Kun mun paperit jäi Maximukse viäre patjal, nii mää rupesi hunteerama uut aihet ja pääti kirjottaa taas mun lempiaiheest nimittäs kropa eritteist ja niihi liittyvist assioist. Nyy mää pääti otta aiheeks yleise vessa.

Mil miälel tee mene yleise vessa?? Ainaki ravintolois mää melkke mene ensteks vessa, jos se o siisti ja asiallinen, nii uskon, et kaik muuki o suht kohrillas ravitelis. Jos see o kauhja epäsiisti, mää en halua syärä siin ravintolas, kosk jos ei ravintoloitsija ossa pestä vessatas, mite hää ossa pestä keittiös. Mää ole elämässäni muutami ravintelin keittiöi nähny ja melke sano et polu ova menne eri tyätasoje väli. Saatikka henkilökunna vessa... Onneks see o milte mennyt aika, ko nykyäs terveystarkastajat ova ni ahkeri.

Kun te ole yleises, mite tee pissa?? ??? o hyvä esimerkki siit, mite äite o pelotellu sen vessapöpöist melkke höperöks ja naine käyttä korkokenki nime oma sen takia, et olis tarppeeks pitkä kyykkimä seisaaltas pöntö pääl. Ei kai kukka mittä korkokenkei jatkuvast muuto pitäis, epämukavakki ova, vai mitä ??? ;o) <3 Mää ota reilust vessapaperi ja laukust käsidesi ja pyyhkäse rinkula, mut jos see näyttä puhtaalt, ni kyl mää siihe sellattis istu. Eikä perssiis viäl kuppa pahempa ol näkyny. Mää väitä, et yleise vessa ova just sen takia ni karmias kunnos, ko ihmise kusaseva vähä sinne päi. Miähist sen jo näkke. Joko o nii suur harhaluulo oma vehke pituurest tai kuahu kestävyydest, et lattialleha se mene. Mut nyy naisekki seisova ja suihkiva sinne päi, ettei va tul pöpö persiisi. Sit kusi valu pitki kintui, mut see ei haitta ko se on sentä oma kust se ja puhrast. Siis kaik sellase naise, jokka ei ol ni viksui ko meiti ??? et o varustautunu yli 7 senti koroil, et o hyvä lirutella kyykkysiltäs. ??? nimittäs EI koska pissasis laira yli, et älkkä nyy luulko, et meilt päite lähte lattial pissavi naisi. Mää muuto kerra humalas pissasi lattial, ko en älynny otta kant ylös. Siin sitä sit olti kapaki vessas totaalises kuses. Ymmärsin kylläki siivota suurin piirtein jälkeni ja häipyä hissun kissun kotio. Koti sijaitsi sillo karun tois pual. Mut see ol sillo ko mää oli nuar, nykyäs mää pissaile pöksyihi millo mistäki syyst, nosta liia painava taakka, naura liikka tai jota muut sellast. Lantiopohjaaki o reenattu nii, et kierrekorki jo sais auk iha niil lihaksil, mut lirahdukse ei ol loppunu. Tai ei se ny ol eres liru, se o tippa.

Ja niin minnes tee nee papru heitätte siäl yleises??

ps. yritin soittaa ???:lle, muuten saanu sitä kines, et olisin saanu luva paljasta sen intiimei vessakohtauksi, jote see ny va o ???