Oltiin Mr. Dragonin (MD) ja Charin kans Vikink Linel kattomas Anna Abreut. Vanhaa rokkimimmii vähä ahristi tälläne asetelma, mut kaikkee voi kerra kokeilla..

Täytyy sanoo, et Vikink oli muuttunu erukses täsä vuasie varrel. Ravintelit uuristetut ja hytit remontoitu. Palveluha on ollu ain iha ykköst Vikinkil, Silja o pahast päässy rapistuma ja huamaa, et henkilökuntaa ei ol sitoutettu o siäl ni paska palvelu. Ruaka oli täl kertta huanoo, mut kerranku palautin, e viittyny enää toista kertaa nälän takia sitä tehrä. Sitä paitti Char ja MD alko jo pikkase pyärittelee silmiäs. Jos heiti Isosisko olis ollu mukan, nii hää olis kyl ymmärtäny ;o) Mut hyvä palvelu pelastaa kylmä ja paska noetu kananki.

Nii se oli et suuri, antteeks Suuri Tähti Anna teki soundcheckiä, mutta aikaa ei ollu viittä sekuntti, ko joku äiti olis halunu otta kuva Annast ja piänest Fanist. Juu, mää ymmärrä et väsyttää, vituttaa, o kiire, kuukautiset, perheonkelmi, hiukse o perseest, Panu o jotenki kummalline, mut HEI, se pikku Fani mahdollistaa sun Platinalevys ja pääsyn Linnan juhliin, vidu pissis!!

Piipittäjä sitte esiintys ja hetkutti ittiäs ja pikkulika kirkus. Anna piipitti eres ja yritti saara aikusi muka, mut hei halo, iha sellane pikkujuttu, et me OLLA AIKUSI...you know?? Jos me haluta nährä jota ja hurrata ja taputta, me osteta vidu ylikalliit liput Madonna konsertti, joka on THE MAN pikku piipittäjiin nähden.

Risteilyl oli mukava ja aika meni nopiaan. Joku onnetoine hyppäs hyise mere Romantikalt ja meiti laiva oli myähäs, ko yritetti pelasta onnetont. E tiärä, mut järki sano, et turha yrittivä. Se o surullist.

Bob mainostoimiston Nokkamiäs voi olla tyytyväine, koska TaxFrees pistetti lama kyykky reilummal ottel ja muka tuli kolmee eri lai miäste tuaksuu, Welada kosmetiikkaa, karkkii, tupakkii, Arabia Kokki-pata ja sen semmost. Kävi kattomas tänä tilisaldo, ni MD:n sponssaama "ilmane" reissu makso iha simona (vai mite se oli Char ;oD ). Pitempi aikaset muistava, et MD voitti ilmase reissu Turu joulumarkkinoil. Mut raha se loppuu, ko tekijä kualee, et turha murehti. Lähre Salo toril munkkikahvel ja tulppanei ostama.

Edit: Ni se bisse tuli nautittu si hermustuksis, ko piipittäjä laulo ja alko tuntuma, ettei tätä selvin päin kestä ;oD