Mee oltihin Pohojanmaalla vappua viättämässä koko kööri Rva Pinen luana. Kyllä sitte oli mukavaa!! Ei mee ihmeitä tehty, mutta kun saa olla hyvässä seurassa ja vaihtaa kuulumisia syrän juuriaan myären, niin mikäs sen mukavempaa.

Hra Pine on intohimoonen mettästäjä ja Rva hyvä ruuanlaittaja. Mee oltihi ko Ellu kana ko pöytähä lastatti mitä parhaimpia herkkuja. Hyvä kun kahvetta sai itte keittää. Se o niin notta Pohojalaasesta pöyrästä ei nälkääsenä lähretä. Että teille karemiäli tulis niin sano, että ,ää herkutteli muumuas hirvevasapaistilla, vuahejuustosalaatilla ja itte tehryillä lämpimillä rahkamunkeilla. Nii ja sitte mää en ol makkaraihmine, mutta käänsi kelkkani nopiaan, ko maisto Hra Pinen hirveliha-juustomakkaroota. Jestas muute makkara voi olla hyvää!!! Mää ruinasi yhre paketi fölihinki ja pistä rilli kuumaks tääl kotonaki.

Suurempia ei sattunu ja see oliki sit hyvää. Muu naurutti ko seisosi risteykses vaunuje kans ja oroti, et auto menevä ja auto orottiva, et mää mene. Ei tääl Salos kukka päästä kävelijää suajatiän yli, tääl o liikennekulttuuri vähä hakuses. Pohojalaaseen menttaliteettiin kuuluu käyrä hautuumaalla kävelemässä ja jotain kertoo Pohojalaasesta luanteesta, kun vanhoilla hauroilla luki esim. Entinen Tilallinen se-ja-se, Kaatui pualustaessaan rakasta isänmaataan ja niin erelleen. Se on notta jos omaisuus on menny, ni haurassa viälä kannattaa mainostaa, että kerran omaisuutta oli. Ja tua taistelutahto ny on omaa luakkaansa. Hra Pine oli kauhian närkästynyt, kun oli käymässä Raatteen tiällä ja siällä oli NEEKERI esittelemässä ja kertomassa Suamen historiaa. Siinä oli tullu jotensaki omituine tunne :D Ja tää o hyvä tahtoosta naljailua Herra Pinelle, onha se kiältämäti maalima muuttunu. :D

Kyl mää yhre muunki mullistukse koin, ko Rva Pine alko esittele uusia alusvaatteitansa. Mee olla kumpiki ain tykätty kauniist alusvaatteist ja nuarempan mää use käyti korseletti ja stay-uppei ja haaskasi palkkaraha pitsi ja silkki. Rva Pine reväytti kaapistansa puuterifärise yksikertase toppirintaliivi. Jesus, see oli ostanu ne tv-shopis myytävä rintaliivi seti. Tee tiärä. Valkoose, musta ja puuterivärise, vaa 59,90€ ja nee o maalima mukavimma. Pakko niit oli kokeilla ja kiältämäti nee oli tosi mukava pääl. Tuli simmone ajatus, et jos määki tilaisi semmose >8o... Minne o maalima menos.....

Juu-a-kimi oli hyvää matkaseura ja kerra hää sai va jetlag kohtaukse, mut muute meni hyvi. Tosi poika o kovi tyytyväine o koton. Kyl se o ni, et poissa hyvä, kotona paras!!