Suurest suvust o mones assias hyätty. Määki lähre nyy tyämatkal tyylikkääst lainahöyhenis. Tampereel mul o matka ja mukka o nyy tarttunu erityise "marimekkomaine" ja laarukkaan näköne matkalaukku Irenelt, uus vaikiaselkone ja kallis nokialaine kännykkä (vaik mää asu Saloos, mää en tykkä kannatta Nokiaa ja siks sen käyttö o vaikia, ko o Samsunki tottunu..) töist ja näpsäkkä pikkuauto Helenalt ja velaks ostetut uuret vaatteet. Ja ni Olka marssi tyylikkäänä neljä tähre bisnishotelli, ko suurempaki bisnisihmine.

Tä suuri bisnisihmine pyys pomolt satku raha, et saara hotellihuane maksettu. Pomo katto vähä aika ja kysyys, et otaks sää kotti päivärahoist ja?? Siihe mää sanosi, et emmä ko mul o kolme tonni tilil (huamatka ei kolkytdonaa perstaskus... =oD ), et emmä tartte, kuha saara huane maksettu, ettei tartte myähemmi karhuta takas. Kyseine bisnisihmine ei kertonu, et aikos käyttä siit kolmest, pari tonni visa-korti luattoje maksu.. Mut hetkellisest see kuulosti piru äveriäält. Jaa, nee joil o jatkuvast 3000 tilil, älkkä vaivautuko kommentoima, va tulkka töihi sosiaalialal pariks vuodeks.. ;o)

Mitä mul sit muut kuulu?? Ei kuulkka yhtä paskempa, mää ole oike tyytyväine. Itteassias mää ole pari päivä va shoppaillu kaikke kiva mun tuleva opetuskeittiö. Se o kuulkka orgastine paikka pääst valikoima ittelles patoi ja kattiloi ja veitti ja kuulkka KAIKKEE ja KERRAL!! Ettei niiko tartte laskeskella, et otaks mää ton ja jätä ton väli, vaa MÄÄ OTA KAIKE JA HETI!! Ens viikol mul vast alkka oikia ruljanssi, ko mun asiakkaani tuleva. Nyy mää matkustele vähä ja katota sitä ens viikko sit. Huame se o sit Tampere ja siält perjantain Naantaliin, et kyl see Helena auto kyytti saa. Sitä mää en tiärä et nouseeks auto arvo, mut kumminki maine.. Ja sit ko mä hurauta ohitte jonku, ni ne voi va huakailla mite tyylikäs kuski ne jätti perspuskuri taakse....