Ensinnäkin KIITOS Olli Kiiverille, joka oli käynyt kirjoittamassa blokillani, että "Olli on huora". Hmm, tulipa mieleen olenko joskus pyytänyt Ollilta rahaa seksuaalisista palveluista vai olenko jättänyt Ollin aivan ilman. Se on nimittäin niin, että näin suurta konetta ei viitsi ihan jokaisen mitättömän asian takia käynnistää. Toisaalta tuli mieleen, onko Olli Kiiveri itse huora ja kävi mainostamassa itseään, siinä tapauksessa olisin tarvinnut vähintäänkin puhelinnumeron, että olisin voinut asiaa eteenpäin markkinoida. Ehkäpä Kiiverin Olli palaa asiaa, mene ja tiedä.

Sitten tämänpäiväiseen 45 minuuttia lähetykseen. Akateemikko Leena Palotie puhui suomalaisesta geeniperimästä, miten harvinainen se on. Suomalaisesta geeniperimästä löytyy mm. geeni, joka on mahdollistanut energian maksimaalisen talteenoton pulakausina ja täten luonto on taannut suamalaisen perimän henkiin jäännin. Nykyään tämä geeni on ns. haittageeni, joka aiheuttaa suomalaisissa liikalihavuutta. Mieletön ihmiskroppa!! Olemme me suomalaiset aika sissejä.

Olin ystäväni Lean luona tekemässä mahtavia koruja. Tein itselleni "nomination" laatoista rannekorun, jossa oli erivärisiä sydämiä ja teksti Olga (sydän) Äijö. Lisäksi tein hienon kellon itselleni. Se on rannekello, missä on kolme "nomination" ketjua, laitoin siihen kukkia ja yhden perhosen. Nomination on siksi lainausmerkeissä, koska tämä on vastaava amerikkalainen blinq-systeemi. Nominationkin on jäljitelmä alkuperäisestä Firenze-mallistosta. Lisäksi Lea oli muistanut mun tulevia joulunaluspippaloita, kuten virman hillittyjä päivällisiä ja vähemmän hillittyjä Karikon suvun Perinteisiä Jouluoluita, "rötkäyttämällä" punaisen juhlamekon ja siihen upeat puu/hopea helmet, tehtynä mustaan nahkaketjuun. En edes kehtaa sanoa miten vähän rahaa hän niistä otti, mahtoiko saada materiaalikulujakaan peittoon.

Kävin myös loppusiivoamassa Äijön huushollin. Tein tunnin työtä siellä eilen ja tunnin tänään. Olin jättänyt ikävimmän täksi päiväksi, nimittäin uunin pesun. Se oli sitten kolmas uuni kuukauden sisään.

Kävin myös hakemassa Ingmannilta lahjoitettuja maitotuotteita, että voin jakaa niitä tarvitsijoille virmalla huomenna. Olen iloinen siitä, että ilman suurempaa meteliä Ingman tekee tälläistä hyväntekeväisyyttä ja tuotteissa on yleensä pitkät käyttöpäivämäärät. Saan tosin harvoin lahjoituksia, mutta silloin kun saan, tulee oikein hyvä mieli.

Huomenna on sitten minun päiväni. Makoilen kosmetologilla kun Rouva Siistijä käy tekemässä minulle joulusiivouksen lahjakorttia vastaan, jonka ostin itse itselleni. Itsekäs kun olen.