Jos joku sanosis ny, et raskaus o naise parast aika, ni kyl mää vetäsisi oikia suara, vaik rauha rakastava ihmine olenki.

Kolme ja pual kuukaut mää ole orottanu, et huame olis pare päivä ja näil näkymi se pare päivä o lähteny johonki iha toise osoittese. Kun mää kato peili, ni oike ittiäki hirvittä. Naama o harma ja kiilloto tai sit se oike rasvase kiiltävä, riippue päiväst. Välil se o vihre-kalpia ja semmone se o aika use. Se o myäs täyn hormoninäppy ja niitte piänte kirvelevie joukos o pari oike kaunist finni ja mustapäät. Hiukse tuntuva maastoutuva päälake vaste ja hiuksii lähtee ja lähtee ja lähtee. Eks niitte pitäny lähte vast imetysaikan? Päänahka o arka ja nuppi särke jatkuvast. Silmä näkyvä just ja just turvonneire luamie joukost. Ne ova vetise ja väsyne, ni hemmeti väsyne.

Josta kumma syyst maha kasva pallea päält ja laihtu siit alemmast kermust. Vattalihakse ova kipiö. Ni ko oksetta aamul, päiväl, iltapäiväl ja illal ja sit viäl yäl. Kaks kerta ole heränny siihe et oksenna sänky. Ku seiso suihkus lämpimäs vesihöyrys, alka huimama. Suihkukaappi o siit hyvä, et ainaka ei kovi pahast voi kaatu. Tosi tämmöse elopaino omava daami voi olla Äijönki kaltasel vahval ja karskil äijäl liia kova pala. Suihkukaapi kynnys o semmone 60 sentti. Maas jos makasis, ni siit olis helppo nosta va jala ylös ja anta vere valu päänuppise.

Sit mää paru. Mää paru iha mitä va ja kosk va. Jotai biisi, kirjotust lehres, ajatuskuva pääsä, ko joku sano moi vääräl taval. Siis iha mitä va. Norjanki uutise luin töis vessas. Miks mää luin? No emmää tiärä? Mää luvi semmosenki jutu, jos Esteri-tyttö kuali viime metreil kohtu ja äiti joutus synnyttä sen tiätenki. Mää ULVOSI!!! Miks mää itteäin rääkkä? Mä muista jonku vanha hoitamani potila ja paru. Mää paru siis iha koko aja.

Paitsi sillo ko mää raivo tai hauro ikävi ajatuksi Äijö, rasittavi asiakkait, karul vasta kävelevä kohta, siis iha ketä tahas kohta. Ja sit ko mää ole ikävä ihmine, ni mun tartte parku ko mää ole ikävä ihmine. Mää en ol nauranu pitkä aika. Tai ole, mutten semmottos syrämmestäni.

Mul ei te yhtä seksi miäli, enne se sentäs olis semmone kaunis, yhristävä tekijä. Jessus kuulkka penikse ajatteleminenki...yäk.. Mää nä muuto iha tosi villei unei öisi, mun sänkyreunal seiso seisottamas kuulkka vaik kui massiivisi uroksi. Taisi mää pari yät sit yäl nauraki ääne, ko siin oli joku bantu-heimo kuuluva öljytyis lihaksissas. Se oli niiko vähä ko vois olis paistanu liia ruskiaks.

Ihmise haiseva pahoilt, tai ei kaik, mut aika usia. Mää itte haise pahalt, mun henkiki haise ni kauhialt, et ei siin pal SBkakstoistas auta. Kaikke pahi haju lohe haju ja sia liha. Hikiki ei ol ni paha. Comfortti o kauhhia, kauhhia o.

Mää ei kyl ny iha varmast tiärä oleksmää ny tullu hulluks vai onk tää tilapäine juttu? Entäs jos mää ole enne eläny jossa kuplas ja mää en ol ymmärtäny, et oikia maalima onki tälläst. Pitäsiks mun mennä sanoma Rva Pomol, et mää kuule taira jäärä saikul ko haiseva neekerilauma käy panemas muu öisi ja mää muuto sit inho tota sun eudecologneas....

Vai oliskos raskaureaja hormonimyrskyl jotta tekemist tän kans ja homma loppuis viimestäs helmikuus??