Venäjäl o semmone sanonta, et miäs o suhte pää ja naine kaula, joka sitä päätä kääntä.

Muu ja Saaraa naurat kauhjast, ko Saara oli jutellu yhre meiti "ikuine poikamiäs" ystävä kans, et "ikuine poikamiäs" mene naimisi. Mee olla tunnettu semmone 16 vuat ja monet kalja kaarettu kurkkuse yhres. Miäs o komia ja hyvä käytöksine, mitä ny viihre tuppa joskus jäämä päälles ja Miäs voi löytä ittesäs vaik pankkiautomaatilt nukkumas ja orottamas paari aukeemist. Meil o mont hauska retke ollu, mut mee ei olla koska oltu "sellattis", enemmä olla häröilty äijämeininkis. Miähe löytä festareilt vakikaluston, ko bajamaja ja useemmi samalaises kunnos. Sit yks kesä tuli sellane piän, vaalia Dooris ja vei reissumiähe syrämme. Tiätenkäs Miäs ei sitä itte myäntäny. Mut aikaa kulus ja esikoine ilmotti tulostas ja Miähel meni flimmeri vähä sekasi, mut nii va Dooris o kasvattanu Miähe perhekoko kahrel lapsel, omal hiljasel tavallas, pistäny Miähe ja kitara ojennukse ja nyy vissi kosinukki ja nyy Miästä viärä ko pässiä teuraal. Ja kaik o ollu Miähe parhaaks, vaik ei hää sitä ääne sanokka. Nyy o isot pilet tulos, bändii ja kuulusuuksi meiti GreatCityki ja kaunotar saa kulkuris. Mut ei nialasta enne ko tipahta. Ei ikän tiärä vaik Dooris tulis viäl järkisäs.

Mää en tiärä mikä noitte kulkevaiste miäste miele muutta, aika vai naine. Vai kummakki. Ei turha ol täsä maailma sivu pelätty ja pyritty miähises maalimas kahlittema ja alistama naise valta. Naise pelko o viisaure alku.

Äijö tokaasi eile:" Mikä helvetti mun o tullu ja mitä mää tääl teen??" Seisotti viistoistas minuutti kirkkoherravirastos orottamas äänestämä pääsy....