Siin mis Maximus o jahrannu unelmies tipei, nii mää ole jahrannu isoo unelmaa tält seurult. Munha yks suur unelma o ain ollu saara oma tupa, eikä perunamaat. Mul tarjotti vähä aik sit yht unelma ja sen innottaman meni kyselemä laina pankist. Lainalupaus tuli ja see unelma ei toteutunu. Mut siit mää oli ilone. Nimittäs see unelma ei ollu mul tarkotettu, va just sil perhel jokka asuva siin talos ja jokka päättivä laajenta unelmatas. Se oikkia ja reilu peli. Ei toiste unelmi saa mennä ronkkima. O löyrettävä oma juttus.

Lainalupaus o kuitenni voimas, jote lähri plarama myynnis olevi huushollei tält seurult, kosk tää o mun paikkain, eikä kuka kotontas minnekä lähre. Mul o ain ollu yks paikka mist ole tykänny pikkase enemmä, ko muist lähialue kunnist. Paitsi et nykyäs tää kaik o yht suurt kunta, ettei sitä semmottos erotella. Paitti mee ite tiätenki. Perus-salolaine o ain perus-salolaine, vaik vois paistas.

Mää ole pari kuukaure aja seurannu yhre talo myynti, siält mun unelmapaikast ja ko se ei ol saanu tuult siipies al, nii mää rupesi hunterama, et orottaaks se muu?? Soittaa täräyti kiinteistövälittäjäl ja nyy mee mennä kattoma keskiviikkon, onk siäl meirä unelma. Toivottaka lykky pytty.