Tuli just tualt Irene lokilt ja taas tuli selväks, et mul o ni tätieni luanto.

Mää ole miättiny täsä, et kui mää ole ni kauhhiast elämässäni tyät tehny, ei mittä järke. Vai onk sittekä.

Tyä on merkannu rahaa ja raha ittenäisyyttä, riippumattomuut kenestäkä. Mää en ol halunu koska jäärä kenenkä armoil. Mää ole tehny valtavast töit nuarest pitäe ja siks onki 37 vuatian paika iha sökö. Mää tein ko hullu töit vanhaikoris ja sain paska silmillein. Sit tein valmistumise jälkke kehitysvammahuallos ja sain paska silmillein. Korttelikapakist sain nii pal paskaa silmil, et olis pitäny hankki jo pyyhkime silmie ette ronksutta. Toisiks viimese tyäpaika pomo miälivalla ja tyäpaikka rusentamise jälkki korjata viäläki. Nyy o hyvä, nykyne Rva Pomo osaa käyttä mun kykyi hyväks ja anta mul tila. Hän o erittäi viisas naine, joka saa must parhaat puristettu irt ja yllätys, yllätys ei milläkä kauhial tyänteol.

Mää sain tänäpä itteni kines valla kauhhiast ajatukse tynkäst. Jumalalt ei tullu salama perssiissi, mut itte soimasi itteäni ja oli iha kauhuissas, et kui mää voi olla näi vinksallas päästäni. Nimittäs tää mun vanha tyäpaika pomo oli jatkanu tätä musertamistas mun seuraaja suhte. Salakavalast ensi tyäntekijä o kaikkein ykköne ja vanhat o iha paskoi ja sit uurelt matto alt. Uus oli jaksanu aikas ja hakeutunu sit sairaslomal. Mää sain itteni ni kauhiast TYYTYVÄISYYREST kines, et mää kesti sentäs 10 vuat, se ei kestäny ko vajaat kaks vuat. Mää ajatteli, et joks nyy sen miäles kävi, et olis kannattanu pitä mun va talos.... AI KAUHJA!!!! Näi mut o aivopesty ajattelema iha sairai ja sentäs miälenterveysalal.... mun oike piti keskustella itteni kans syvällisest.

Asiast toisse ja tyähö. Joku vois tehrä väitöskirjas tai gradus "Rakentamisen tai suuren remontin psykososiaalisista vaikutuksista ihmiseen ja parisuhteeseen". Täytyy sanoo, et paremminki on menny. Mä pysty helpost erittelemä syyt ja seuraukse, mut ilma rahaa, en voi tehrä mitä mil saatasis näit solmui aukenema. Nimittäs ainoa oikia tapa remontoida tai rakentaa on lähteä kuukauren lomalle lämpimään ja antaa tyäkseen asiaa hoitavien tehdä homma. Ja palata sitten mäkättämään, mitkä asiat on päin persettä kämpässä.