Muistattekos sellase J. Karjalaise (muistatteko J. Karjalaisen..) biisi, ko ROKULIPÄIVÄ?? "Tänään pidetään..rokulipäivä, mitäs sanot siihen Jukka? Tänään pidetään rokulipäivä... Kyllä se mulle sopii..niin kuin sialle ottatukka.." On muuton äärest tarttuva biisi.

Mää ajatteli tai oli jo niiko tehny itteni kans sopimukse, et sunnuntaine o rokulipäivä. Siis eiläne. Täsä mää nyy tuskastuneena naputa, ko mul ei ol mittä tekemist. Mää ole kauhia huano rokuloima ja siks munt tartte välil pakotta itteni rokuli ja lepäämä. Mää ole kovi harvoi kipiä ja mun miälest ei saa ko kipiänä maata. Sellane jatkuva stressi o mul normaali olotila. Mää luule, et mää joteski kehitä se stressi ja haali kauhiast jutui, nii sit munt tartte nollata ja päästä Ööli vapaaks ja sit krapulas huilata. Mut see ko ei ol kaikkei paras tapa levätä ja sitte v*****aa ja raha ova menne ja tehty taas jotta typerä, eikä viitti itteetäs kaupunkil näyttä pari viikkoo..

Tänä (siis sunnuntai) mee nukutti Sir Einon kans pitkää ja sit alkoki hurlumhei, ko tajusi, et Pynteri o koht tulos kotia reissultansa ja pieni miäs o iha alkutekijöissäs. Puuroo naamaa (sohvalle, tyynyille, yöpuvulle, Olkan yöpuvulle, pöydälle, lattial mm.), vaippa vaihtoon, poika pesuun (siis lapuilla) ja päivävaatteet pääl, uusinta kierros maitoo, tiskit tiskaukseen, poika sänkyyn, Olka pesuun, hiukset tanaan, vaatteet pääl ja orottama. Mä tajusi siin viuhtoessani, et EI JUMALAUTA, RAUHOITU NYT, SÄ ET OLE TÖISSÄ!!! Tää on Sir Einon koti ja hänel o oikeus olla myäs yäkkäreis vaik kuink pitkä ja mitä hätä ei ol ja sua ei arvostella siit kuink paljo sää ole saanu aikaseks tai onks jota jääny tekemät. Silt siunaamalt mää pääti, et ny o rokulipäivä aika.

Mää ole käyny mutsi kans kahvel ja konjakil, vetäny päiväunet, surffannu netis. Sit mää alo olla jo kovi kyllästyny rokuloima, pääti vaihtaa lakanat, et o mukavemp möllöttä, sit mää katteli jo akkunoiki sil silmäl, et pitäiskö ne pestä.. Mut mää oti taas itteäni niskast ja aloin taas möllöttä. Sen verra mää anno perää, et luin ensiapukirjaa, ko on taas päivittämise aika sen suhte..

Nyy mää kuitenni hermostusi siihe möllöttämise, et poukaisin Pynteril takas tekemä ruakka. Kattokaa sehä on selvää rokuloimist, jos jättää astiat toisten tiskattaviks. Mut huh huh, onneks huame pääsee jo töihi...

BTW tuassa Rose kyseli et misä Ööli o, ko rentun ruusu o vallannu Ööli paika. Noo ny o nii, et Öölin lukijoire ja kommentoijie häiriköimise takia, mee passitetti Ööli kuivuma Tuhkimokoti, siäl hää ny selvittä onkelmias. Mut kyl hää takas viäl tule, älä ol Rose hualissas.. Tosin ikinä ei tierä mikä hoitokerta autta.. Ööli o kyl nii nuari ja paatunu.. Ei vanha ja väsyny, ko Olli.