Hyvää Ruunebergi päivä va kaikil, tai ehtoo tää ny jo on.

Tänäpä oli valla mukava päivä, mee suhatti tual keskustas ratikal useamppa kerta ja käyti kiinalaises supermarketis, misä mää olisi voinu kummastella irän ihmei vaik kuink kaua. Siäl haiski kummallisel, iha kiinalaisel. Osti Pynteril vermiselli ja tofu ja olisi ostanu vaik mitä, mukko nee oli pakkases. Veri sen pakollise tortu ja kahve välis ja sit käytti Hakanieme kauppahallis, see oli vähä isomp ko Turuus, mut väke oli vähemp. Osti muute ihana suklaa-marenkileivokse illaks ja päiväl viäl veri kahve ja muffinssi, et kyl hyvä on tullu syäryks. Kävi viäl Fifa kirppiksel ja kerranki jotta käveli muuki vasta ja osti caprivarkut kevääks.

Illal mää asenteli tähä divX pakkaussarja, siis tähä tiatokonese, ko Saara sano, et sellane tarvita, et sa katottu tiiviiks pakattui leffoi dvd:ltä. Mää ite iha löysi se ohjelma ja osasi asenta sen, vaik kolme kerta meniki piäle. Mul o meina imuroitui elävi kuvei muka tylsyyre poistamiseks Saaralt ja vaik mul tunti meniki siihe asentamise, ni mukava oli kuitenni katto Batmanin Dark Knight ny illal. See oliki pitkä lehva ja yllättäe iltalenkki jäi taas tekemät. Meitil aukes tääl saunat remonti jälkke, et melkke olis kuparist päässy rikkoma tänä, jos olis lauteil kiivenny. Täyty katto jos huame menis.

Maximus elä täysil Äijö kans äijie jutui ja oli saalistanu hiire ja tuanu paisti ylpiäst Äijöl. Kai hää hunteeras, et ko Äijö häne ny ruakki, ni hää ruakki Äijö. Äijö oli kiitelly ja ku Maximus oli menny oma sheba purkkis viere, ni Äijö oli viskannu hiire mäjelle. Olisi sen tiätenki voinu jättä näytil mun tyyny al ens viikko, kuulema... Siit tuli miäle, et mää osti just paha aavistamat uure ihana höyhänäpeito Ikeast ja nyy oli sit 45 min.-ohjelmas, et Ikea osta untuva ja höyhänät maist, misä ne revitä elävilt linnuilt. Mul o ny kauhja dilemma. Muu yäköttä nukku sen ihana tuntuse peito al, ko mää ajattele niit lintuparkoi. Mut jos mää heitä sen peito roski, ni siin mene aik mont tuntipalkkaa hukka. Kyl tää elämä o vaikia joskus.