Kyllä on omenainen olo, kun on kerrankin oikein paiskonut töitä ;o) Meillä nimittäin oli raju leikkaus työväestössä kun puolet henkilökunnasta on talvilomalla.

Meillä puolet tarkoittaa, että yksi on lomalla ja yksi töissä :oD Sitä se on ihanuus kun pienellä porukalla vedetään. Onneksi apukäsiä on aina saatavilla ja tämänkin päivän hommat saatiin kunnialla pulkkaan. Värväsin Äijön vielä käymään kaupassa ostamassa viikon eineet Firmaan. Siis Äijö käveli "se ilme" naamallaan ostoskärrejä työntäen mun perässä ja mä nakkasin tavaraa kärriin. Sitten hän kantoi kassit ja pussit autoon ja autosta Firmaan. Ihmetteli, että kuinka me voidaankin syödä näin paljon... Huomaa, että mies on reissuhommia tehnyt ikänsä, eikä ole joutunut kantamaan perheelle ruokatarvikkeita. Nyt "perhe" oli vähän isompi :o) Että siitäs sai!

Meidän piti toteuttaa Firmassa työkierto (ei siis työnkierto) ja koska se jäi koulutusten ym. takia keväämmälle, olen ollut hieman hukassa tuolla hallinnon puolella. Luulenpa, että tilastojen sijaan taidan soittaa RAY:n ja kutsua vastuuhenkilön syömään jotain näpsäkkää, kuivien tilastojen sijaan...