Matti perskula, tuli sitte viarailee mun lompuukissa iha huamaamatta. Mää oli viuhunu ko pöyrööpäine  laival ja kaupois ja ihmetelly, et kuink mul o ain  va raha. Mää hunteerasi et mää ole rikas ko kroisos ja mul o vähä sellane vika et mää osta miälelläni kaikil muil ja sit ole ihmeissäin et miks mul ei ol ittel koska raha. Noo siäl laival pisti lompuuki leviäks iha ittiäni varte, osti ainoasta yhre lahja Mr. Dragonil, muuto mul kaikki heti tänne.

Tänäpä tuli visa-lasku ja sitä sit maksama. Lasku oli huima 4,60€, ko Haliko Shelli ei josta kumma syyst ottanu vasta mun pankkikortti. Visan see huali vaik see ol iha samas kortis, et mene ja tiärä. Tiätyst see laskutus osote oli eri, mut kumminki. Noo hämmästysi et käyttötilil oli viäl palttiaralla 800€ käytettävis ja muu oikke rupes ahristama, et miks siäl o niimppal raha tähä aikka kuukaurest. Soittava pia pankist ja sanova, et mikä nyy o hätä, ko tilil o raha??? Siitähän se ajatus sitten lähti.... Nimittäs see, et mää ole unohtanu osta ittelleni uure sängy. Tai no sänky o maksettu, see oli verhoilijal, see o nimittä antiikkine sohva mihi o upotettu runkopatja, mut see runkopatja oli ostamat. JUMANKEKKALA!!! Mää oli tehny pyhä periaatepäätöksen, et ko mää täyti ny 36 vuat ja selkä o heikos hapes ja mul ei ol IKINÄ ollu uutta sänky, ni mää osta ittellein hyvä ja sopiva sänky, makso mitä makso. (No kipuraja oli 2000€, kysymykses o kuitenni 120-140cm levyne sänky) Hästenssit ja unikulmat oli katottu ja vaik mikkä bonnelit. Nyy mää ole tuhlannu rahani. Voi venättä. Äijö lohrutti ja lupas maka mun kans vaik vuare laattial, jollei halvemppa sänky kelpa..

Edit: Eksysi ruattalaasil sivuil ja siäl oli tehty vissi pualueeton (iha va vähä ikea sponssaama..) patjatutkimus ja ikean patjat oli pärjänny oikke hyvi Hästensin rinnal. Itte assias ikea oli paremp. Mää lähre koemakama niit ko kerkiä. Mää mene yksi, ko kuulemma kaksin ei saa tollases perhekeskeses firmas sänkyil maata ja jousitust kokeilla..