JIHUU sain yhden kuvan siirrettyä Hannin ohjeilla!! Kiitos Hanni!!!! Ja tässä vauvahöpsöille kuva Juu-a-kimista Vapun ajoilta. Hän ylpeänä esittää, että on oppinut imemään alahuulta ;D Mutta asiaan.

Tääl ku mää kattele seini pitki päivi ehti myäs hiuka hunterama The Talo päivityst etiäpäi. Mää pyysi kiinteistövälittäjä paikal arvioima The Taloo, jos sais pikkase laina lissä ja iha kivast talo arvo oliki noussu paris vuares, vaik nyy o vaikia hetki Salo seurul myyrä taloo ja hinna ova alakantis. Kiva Pankkineiti osuspankis näytti vihriä valo mun haaveil ja mää hunterasi vaihratta akkuna tähä talo. Juu juu, rintamamiästalos pitäsis olla ne alkuperäse puhalletu klasi, mut viime kesin mää ole saanu tarpeeksein siit, et ku mää pese klasei, ni nee joutu ottama ruutu kerrallas pois, ku nee ei auke ja tuulettamine ei oike onnistu ko ove kaut.

llmesest rakennusalal ei men viäl tarpeeks huanost ko Fenestral ja Domus-akkunoil ei olla otettu yhteyt hartaire pyyntöje jälke, mut Tiivi-akkunoilt yhteyreotto tuli kaks päivä yhteyreottopyynnö jälke. Kovi oli savolaise kiäline miäs puhelimes ja esiti assia, et tarjouspyyntö kaipasisi. Mee sovitti aika keskipäiväl ja sit miäs kysys, et sopiks se ny kuitenka. Mää oli iha hoomoilasen ja sanosi, et kyl mul sopi, et mää ole vauvalomal, jos hänel va sopi. -Juu mut onks isäntä kans sillo paikal?? Mää meni jotenki iha mykäks ja miäs korjama, et ni päättääks hää näist assioist vai tarvitaks hänt ollenka? Sanoin hyvin rauhallisesti kirjakielellä, että häntä ei tarvita, koska minä päätän tästä ikkunanvaihtoremontista. -Jaha, sanos entine poika ja sanos, et nährä rouva kans sit maananta.

Nyt o nimittä ni, et Tiivi-myyjä polkas kiukkunappula muns ja sen takia heirä tarjous voi jäärä viimeseks. Mää e nimittäs siärä tämmöst epätasa-arvomyymist. Mää ole laittamas kymppitonni akkunoihi ja mun anneta ymmärtä et mää täsä lämpimikseni soita sihteri ominaisuures. Rakennusala tarvittis ni pal naisnäkökulma. Nimittäs rakennus- ja saneeraushommis päte vähä vanha-aikasemmassaki perhes venäläine sanalasku: Miäs o perhe pää ja naine kaula, joka se pään kääntä. Ei tartte katto Risma kassal miähe ja naise kauppakassei, ni selvä o kump enemmä ja parempa osta.