Ollikkalas o tänä ollu kummituspoikapäivä. Aamupäivä mee viuhrotti mr. Dragonin kans toril, enstex makkaraperunoil, et saati energia ja sit mee vähä postailti ymbärs ämbärs. Mr. Dragon halus ärräl ostama jotta mitä mää luuli keräilykorteiks tai sellasiks, mut varikse marja, nee oliki jota hajupommei. Siis kakruil tehrä pieni hirviö näkösi muavipalleroi, mitkä döfää jalkahiel, oksennuksel, pierul tai jolleki muul ihanal. 2 euroo, 2 piänt muavimöykky. Emmää ny ensmäitteks ymmärtäny et mitä järkkee täsä o. Mut mää tuli siihe tulokse, et maalimas o paljo mukavemppa, ko kaikes ei nii pal järkke olekaa.

Olttii mee sit yhteiskunnallisest valveutunei kans, mee tentatti yht naist, ko aiko lähte kunnallisvaaliehrokkaaks ja viäreses pöyräs istu kansanerustaja, jota mee moikatti ja. See o kattokas nii, et tääl meitil päi, suurimma kokoukse ja esilläolot tehrä torikaffel. O kauhiaa, jollei lauvantai torikahveil kerkii. Sillo mee nautitti muuto kahve ja munkkii, lämpimii kummakki, hyvää oli. Nää mun mr. Dragoni matka ova ain vähä tämmösi kulinaristisi tapahtumi. Sillo iso tätiki saa syärä munkei ja hampurilaissi, ko laps halua.

Sit mun tutus kapakas oli järjestetty neljänne kohtuure kolmone-miäste liikuntatapahtuma. Miähhii oli ko pipo ja pipoi vaik minkälaissi. Tää tapahtuma kattokaatte ei oleka mikä tiukkapipoje homma. Miähe saava t-paira, kulkeva kolme kilometri matka (viimeks ensmäne tuli kahrenkymmene minuuti pääst takasi ja viimäset kuuren tunnin pääst, mut hee olivakki grillane matkal ja osune pelamaa toise joukkue kans lentopallo), saava energiajuamaa puales välis, et jaksava maalii ja maalis hee saava sen kohtuure kolmose ja makkarasoppa. Mää tiätyst lokkeili siäl kenttäkeittiös, mut see ei ollukka mun makku see soppa, tai oli se hyvää, en mää sitä.. Mut makkara oli lautane täynnäs ja ettimäl mää löysi yhre perunapala. Noo siäl oli sellane country bändi soittamas ja kaupunkinpäällikkö oli ampumas mustaruutipyssyl lähtölaukaukse. Ja kaikil oli kamala lysti. Muu enite ilahrutti, et vanhainkorist oli vanhoi miehhii tullu saattajines pyärätualil osallistuma happeninki ja. Siäl mee sit viihrytti mr. Dragoni kans. Mää luule, et ens kertta vartte täytyy Pohojalaaste suvu ryhdistäyty ja naiste pistä miähes osallistuma sinne ja jussipairat päälläs.

Nyy ko ilta o kerinny, nii mää viätä laatuaikka Sir Einon kans. Sir uinahti ja ajattelin Yön kappaletta "Ihmisen poika" , miten siinä onkaan syvällistä sanomaa. Enne ko Sir sammui mee nautitti lauantaipullo ja vähä kiljutti ja riemuitti ja komennetti ja muuton vaan jokelletti. Mee pistetti muutos Pynteri menemä nauttima vapaast sinne sama kuppila, mist mee mr. Dragoni kans lähretti. Tää o vähä ko Salatuis Elämis, kaik käyvä Kentauris....

Täsä o Olka hurja lauvantaine taase. Ystävä Korppoost nähettivä terveissi, nee o ymbärs juavuksis ollu koko päivä, onkine ja Saara oli saanu nii suure haue, et valokuvaki ol painanu 2 kilo. Onneks mää e sellast peto ollu näkemäs, olisi viäl joutunu sen tappama linkkuveitel (tylsäl) ja fileroima..

 Uusil lukijoil tieroks, mr. Dragon o 9v. ja Sir Eino 7kk. Hyvää lauvantai-iltta kaikil ;DD