Mää ole hammasharja-addikti. Mää rakasta hammasharjoi. Mul o niit mone laissi, -värisi ja -harjasi. Mul o neljä(!) toilettilaukku ja jokases o hammasharja, suihkus mul o 2 harjaa+ 1 Pynteri harja, orottamas et jos se joskus tule käymä ja enstex päättää pestä hamppaas. Luannollisest Äijö luan o harja ja Pynteri luan o yks, jos mää vahri yän yli Sir Eino.

Hammasharjan saa vaihtaa kerra kolmes kuukaures. See o juhlapäivä. Mää tiiraa ja vertaile ominaisuuksi kaupas harttaast. Hintaaki mää kyttä, mut mul ei haitta jos harja maksaa 5 euroo, see o varmast paremp ko halvemp. Valkasu lastoist harjaste joukos mää e kauhiast välitä, nee o nii kumisi ja hankaloi ja tuntu, et mun piene ja ahtaat hammasvälit ei tul puhtaaks. Jordanil o ihana nykytysharja, mis o sellasi lilavärisi silikonei pääs ja se putsa hammasvärit hyvi. Nyy mää osti sellase lila night-pepsodent harja, see ei ollu kummone, mut kauni värine, lila niiko toi mun pohjaki. Samal mää osti peruspepsodenti Pynterin lua ja kui ollaka, et kaikist niis kymmenist, jollei sarast harjast, mää valitti samalaise ko Pynteril. Kai mun tartte osta viäl kolmas... ;DD

Se o ain nii ihana ko uudelt harjalt viä neitsyyde, hamppa tuleva olevinas nii puhtaiks ja valkosiks. O ihana hiplata sitä pakkaust ja luke niit pikkuruisi tekstei, mikkä kehuva harja ominaisuuksi. Pyäritellä sitä siin käsis ja ihmetellä, et mite tän saa auki. Mikkä ei ol nii vaikia,ko hammasharja pakkaukse aukasemine, varsinki niitte kalliimpie. Siin tartte parhaimmillas tonkei ja saksi. Ja sit sen saa käsiin, uure harja. Voi kun sen pinta tuntu hyvält ja heti tule sellane olo, et tartte pestä hamppaat, vaik nee olis tunti takaperi pessy.

Sit joskus tule joku yävieras, aamul see kysy, et onks sul harjaa jemmas? Ai mul vai?? No ei ol ja toise hammasharja ei saa lainata!!! (Vaik olis just suurellu intohimosest ja pitäny vaik mitä ruumiin uloket suusas..)

HAMMASHARJA O PYHÄ ASSIA!!!