Fiksut ihmiset ovat ymmärtäneet sisällyttää joulunalusaikaan omat synttärinsä, niin se pakettien odottelu ei käy niin pitkäksi ;o)

Mul oli niimpal ihana viikonloppu, siis pitkä viikonloppu. Mee likkakavereitten kans startatti sin Itämere suurimmal porauslautal, Silja Europal jo torstaina. Ihana yllätys oli, et laival oli ysäri-ilta ja esiintymäs Neon2:sest Jussi ja sit tua Bogart Companyn Ressu Redford. Siin nee sit hoilasiva kaik ysikytluvu suamihittibiisit läpi uja sillo ko eivät laulane, meit tanssittiva miähe niimppal kauhiast. Oli pohojanmaan perukoilt poikki ja vaik mist, ei niist nyy ehtiny ni ottama selvä. Yks partasuu rupes oikke tosissaa veivaa mun kans ja loppuyäst oli jo pakko sano, et antteks ny va, mut välilevy o pullahtanu ja jos mää aio kävellä viäl huame, ni mun täytty lopetta nyy.. Hää sanoos, et hää tiättä kyl toisenki keino, mil mun saattas vaikiast huamenis kävelemä..tiärä mitä sit tarkotti. Ressu siin sit pyärimä lähettyvil ja mää juttelema, et jos jotta nimikirjotukse tynkkä tol Rosetal, nauretti siin kummakki, et ei mittä paperi ol, mut hää otti ja pussas muu nii julmetust poskel. Mää en ol oikke viäl keksiny mite mää sen pussaukse sa siirretty Rosetal. Mut oli kyl iha mukava ja tavalline sälli. Mää pääti et kerranki mää en osta kenellekkä muul mittä ko ittelläin. Mää törsäsi hajuvete, guessin laukku, korvakoruihi ja karkkiin. Yhtä viinaputeli en Äijöl tuanu (häne miälest mul oliki ollu harvinaise epäonnistunu reissu ;oD ), noo osti mää hänel pari kartonki tupakki, tyytykö siihe. Kauhja mukavaa oli ja niimppal tuli naurettu, et sil eletä jo muutama vuas ylimääräst.

Viikoloppu viätetti Selenian synttärei ja sit mää kävi Pynterin kans Kuparinlinnas viämäs ihanan piänen kissinpennun Toivon heil. Toivottavast Kuparinlinnan Emänt pistä Toivost kuvaa lokilles.

Nyy ei ehri enemppä kirjotta, iso paha pomo paina pääl. Mut mukavaa viikonalkku!!

Ediittii sen vert, ko pomo meni poies, et kyl Äijö vei mun lauvanta synttärilounaal. Piti mennä ton kauppakeskukse, mut see oli ko nuijal täyn lyäty. Äijö toive oli pääst seisova pöyttä syämä ja päätetti mennä paikallise Vida-ravintola. Mut see aukes vast puale tunni pääst. Äijö iha kirkkain silmi ja hyväl tunnol sano, et mennä Nestel, ko siäl o hyvä ja halpa ruaka. Mää nialasi ja muu alkko vituttamma. Äijö huamas ja oike tosisas kysymä, et mikä nyy o?? Kai hää sitä o sit hunteeranu, ko hää vei mun viäl sunnuntaki syämä Nestel ja kehus, et o see mukava, ko samal rahal saa syärä kahrel päiväl ulko, ko olis menny yhte ravinteli.......