Juu kiitos kysymäst va, siin see tosias meni. Äijö täytti 53v lauvanta ja mee juhlitti sitä sit oike kahrel päiväl. Perjanta mää avasi semmose klökipullo, minkä mää ole saanu vissi pari vuat sitte Rva Merelt Saksatuliaisi. Kyl siin sit tais semmottos käyrä, et kaks klasi mää joi ja si mää oksensi. E tiärä olik vika tuattes, vai väsymykses, vai kenties kummassaki. Lähretti kulmakuppila kuitenki kuuntelema paikallist rokkenrolli pumppu ja juoma muutama drinkki ja tulti nätist rilli kaut kotio.

Äijö olis joo halunu lähte kuure aikka toril kahvel, mut sain ny venytetty aika tonne yhreksään saakka. Kyl see kuumakahve va hyvält maistuski, syätti sämpylä pualiks ja munki. Nyy mää e niit hiilarei ni kattonu.. Ostetti Ericoit lissä takapihal ja muute va kukei pöyräl viikolopu kunniaks. Mee perjanta ostetti isoi lyhtyi pari kappala ton ulos ja vähä sisustettiki koton, semmosel mosaiikki kynttiläpallolyhryl. Noo, ei siin sit mittä, tori o Salo keskus ja syrän ja siäl tavata viikoloppusi ystävii ja tutui. Ja toki mee tavatti nyyki muutama puliveivari ja eikös sitä tarvinnu hakke nee synttärikonjaki taas siält kulmakuppilast. Äireeki lähti viättämä synttärei ja siin see sit oli. Kukkase unohtuva kulmakuppila.

Sunnunta-aamu oli vähä ankia, mut kyl see siit sit lähti. Sir Eino tuli kylä pariks tunti ja vähä saati pyykkiki pesty ja huusholli laitettu. Ruuaks hauruti oikke hyvä chilitomaattipata. Mut kyl se o va myännettävä, et vanhaks täsä o tullu. Ei tommone kahre päivä alkkoholi pauloihi vaipuminen ja valvomine ol meikäläise juttu enä. Kroppa mene ni sekasi. O se hyvä, että huame pääse töihi rauhottuma!