Mää pääti sit tänä, et mää e suasita kenellekkä "kuappaparturiliikkesolariumi". Mää ole väsyny, mää ole kiirune, mää ole antanu ittestäin vaik kui paljo ja maksanu siit solariumist 4€ enemmä ko Saara toise paika solariumist. Tää oli ny kuudes kert ko mää oli siäl, mää meinasi aja kolari, tosi serkkupoja kosla päites, et mää ehri sinne kuappasse ja mitä, mitä. Puhuta saatana va puhelimes, ko mää haluaisi tilata aja perjantail, feispuukki auki ja jumalauta minä kehtaan häiritä uure aja tilauksel. Eukko sano, et men alas siit, mää ota tilaukse, ko tulet takas. Hei, kuule eukko!!! Mä olen käyny kuus kerta sun puljus ja kertaka sää ei ol muu tervehtiny. See sun apulikkas o kai vissi kuuro-mykkä-sokia, leikkamas ihmiste korvi. Viddu, mikkä aja, mikä tava!! Kyl mää tiärä, et länsi-suamalaise ova sisäpäi kääntynei, mut kuule, siinäki tule raja vasta.

Mää istahri arkku taase ja pää höyrys samatahti, ko nahka kärysi. Viddu, mikä malaga!!!! Voi ko mul olis ollu läppäri siäl. Kostoks mää oike kiärisi siäl, ko vartas ja narisuti pleksei siihe malli, et oli varma, et nee hajo. No onneks ei hajonnu. Muhkeire korvaussummie toivos ei kannata otta viiltohaavoi kroppase enne matka.

Mää oti lainastokirja ja lähri bibliatekki. Jumakekkala, just see kirja minkä mää olisisi halunnu, oli bibliateekkibiili kyyris ja ko. ajoneuvo, mää oli justisa 5 minuutti sit jättäny könöttämä Märy paloasema pihal. Bärssi suti.

Mää oli kiukkune ja nälkäne. Sit see niiko alko taittuma, harja oli saavutettu ja matka alaspäi alko. Meni Irene lua, ko hää oli ostanu mul sellaset sloggi pitkäpulttualuskalsarit. Ehkäisy hankittu reissul. Enne Irene paasas ain kondomeist, nykyäs se antta pitkäpulttualuskalsarit. Mää paisto äkkiseltäs roiskupaloi ja wokkasi nuudelii, chilii ja kasviksi. Hyvä tuli. Söin suklajäätelö ja pual pussi beibiporkkanoi. Toise förskötti ja toise sit jälkimmäiseks eineeks. Pesi hamppa uurel hammasharjal, kävi veriappelssiinisaippusuihkus, rasvasi ittein sitruunatuaksusel vartalovoitel, veri henkke syvä ja alkasi kirjottama.