Juu henkissä olla, vaikkei just silt tunnu.

Kirjotin mää yhren postauksenki siit, et kui kauhia paha olo mul o. Vuaratus kuitenki päätti suures viisauressas, et sen teksti luettuas pual miljoona suamalaist voi pääty itsemurha tai psykoosi, ni poisti koko teksti bittitaivase. Mää ole alkanu käyttä tätä vuaratukse "poistopalvelu" iha siihe, et emmää enä tallentele tekstei ja muit. Jos juttu ei mene läpi, ni see oli niiko korkeemmas käres sit ja sil oli joku tarkotus ;D

Sairasloma mene anoma huame lisä, vaikia sitä olis töihi mennä, ko kroppa kramppa niimppal vasta. Jos syä, o paha olo, jos ei syä o paha olo ja jos ny pikkasenki yrittä jota tehrä oksennus lentä, vaik ei olis mittä oksennettava. Ja kuiva oksentamine o kaikke pahint. Miälekiintone sekoitus oli eile munavoileipä-salmiakki-2 lasi maito-oksennus. Voin kerto et pitkä aika ei tul tekemä miäli mitä noist asioist.

See o kuulkka naisel, joka o tottunu pärjämä ja tekemä aika kova koetus. Et muu ni pal vitutta. Nyt mää ole vihro tajunnu, et emmää voi pakotta mun kroppa. Tai voin, mut kroppa vetä kuitenki 6-0 takasi, joko kramppaamal kauhia oksennuksel tai huimaamal ni, et polvilles tippu. Nii ja niist asiakkaist mää voi sano, et mul o välil semmone kiukku päälläs, et ammatillisuure pitämine vaati semmost keskittymist, et ei sit tila jääkkä muuhu. Kauhia se o ko keskitty koko aja siihe, ettei niska-persottel heittäis tyyppi ovest ulos, eikä eres kattosis onks se ovi auki. Ja oksennukse varma lentäsis sit kaares peräs fyysisest rasituksest. Pomo ei halu nährä muu tyäpaikal. Tyäpaikkakiusaamist??

No huame katota. Mitä see lääkäri sit sano, et ollanks täsä tyäkuntosi vai ei. Mut joka tapaukses jokast joka tule kertoma mul, et raskaus o maalima ihanint aika, mää lupa vetä ilma mitä rajotuksi nyrkillä otta ja oksenta viäl pääl.