Tarina jatkuu ja olkkas nyy tarkkana. Jos tee suljette silmänne hetkeks, nii see K-18 osuus voi mennä aiva ohitte..

Hanian kaupunkiin sitten piti meiränkin päästä, ko kaikki muutki sinne änkes. Päätetti mennä paikallisel bussil, mut eihä siäl ny kettä mittä aikatauluist välittäny ja huidottiin taksi siitä lennosta, kun ei oltu köyhiä, eikä kipeitä. Tosin taksi makso Kato Staloksesta Haniaan 10 euroo (oikia hinta olis ollu 8 euroo, mut kuka sitä laskemaan) ja saman matkan lasku Suames olis ollu siinä 50 euro luakkaa. Komia ja sokkeloine oli Hanian vanha kaupunki, välil karut oli nii kapeita, ettei tämmöne runsaampi perhone meinannu mahtuu läpi, ko oliiviöljyl valeltuna. Nahkakujalt ostetti lompakoi ja vöit ja hiplatti laukkui, muttei langettu. Hopiaa kokeilti ja tälläst kauppaa vois mainosta (omistaja oli porilaine, mut antta mennä ny) ,kultasepänliike Mitskolavas, www.mitskolavas.com. Suamalaise saava 20 % alennukse. Kauppahallis pyäritti ja tuhlatti ihanii leippi ja piirakoihi rahaa. Nam!! Oliivei piti osta mones muoros. Oliiviöljy, oliivei, oliivitahna ja oliivisaippu ja toki sit halvaa ja baklavaa Irenel. Kakruil karkki ja voi jee, nyy mä puhui läpi päähä, ostin mää kaks kassii. Sellasii hippilaukkui Pynteril ja ittelleni. (Älkkä kertoko mää osti Rva Merel halvaa, mut makee himos mää söi sen, see saa grillijuhliin maustei..) Sit viäl kentält mää osti ouzoo ja vodkoo ja tupakkii Äijöl. Mun lemppari hajuvettä olis saanu Hania kaupoist 5 eurol, mut omituisest Angelin hinta oli pompsahtanut kentällä 56 euroon :)

Noo ostoksist viäl, mee ostetti keramiikkaa. Ihanaa värien ilotulitusta, ei sitä ainaista ruskiaa ja sinistä mitä Suomes o. Lauku oli nii pullolas, et meinas saumat revetä, mut alta 20 kg päästi. Saara rimaa hipoe, mut mul olis ollu tilaa viäl 6 teoreettisel kilol, käytännös nee ei olis mahtunu.

Mää juttelinkii, et mee maatti alttaal pitkä osa päivää aurinko hellies meiti upei muatoi. Tiätyst siin lorahteli suurii määrii aurinkovoiteit ja olo oli aikaste tahmane iltapäiväst. Meitil oli sit lystikäs suihku, see oli meinas painepesuri. Vesi tuli kovana suihkuna ko pyssy suust, mut kaikkee tottus. Palaneel ihol see ei kuitenkas tuntunu kovi hyvält. Saara nauro ensmäsel aamul, ko meni mun jälkke suihku, et kui mun tukka o siirtyny suihku seinäl, mut kyl hää äkki oppi, ettei hamppaite pesemisekää tarvittu harjaa, senkus paino pesuril menemä ja puhrast tuli.

No tylsäähä see oli siäl aurinkotualis vaa maata ja mee bongattiki sit kirjahylly pullollas harlekiinei. Ja mää kuulkka tunnustan, et mää luin vissi seittämä kirjaa ite ja Saara luki mul äänee pari lisää. Siinä oli kuulkka liha värinä ja tutinaa ja outoja tuntemuksia. Ei se mitään, aina vaan paranee, mee löyretti viettelys-sarja, joka oli hieman kiihkeämpi ja syvemmälle menevä, niiko mainokses sanotti. Niit mee sit luetti ja iltasi, ko mää vaa makasi silmä kines, nii Sara luki mul parhaat kohrat äänee ja sit mee kikatelti. Yhre tälläse sessio jälkke, mää sanosi, et nyy oli nii kuuma paikat, et mää mene kylmä suihku (mää käy ain aamul ja illal suihkus). Saara siinä sitte iha viattomana sanos, et älä sit kauhiast käytä sitä suihku ja mää tyhmänä, et onks ny joku säännöstely?? -Ei ko jos sää sitä painepesuri käytä, nii voipi olla Äijö kummisas, ko klitoris löyttyki peppureiä vierest.... Voi hyvä humala, silt nauramiselt ei meinannu loppu tulla.

Mää sit pääti, et ko tänne saakka olla tultu nii kyl yks sateenvarjodrinkki täytty saara. Muute mää yleensä toteuta mun missio simple woman, simple drinks. Mää sit taas kietoutuma mun rantahuivi ja Dimitri juttusil. Hää oliki kovi hurmaava mies. Hää keitti mul joka aamu eri hintast nescafeet, suuteli kädelle ja toivotti kauniille rouvalle hyvät huomenet. Ja mites se sit muu se paukku olika, ko sex on the beach. Sanoin Dimitrin vaimolle, että tämä onkin ainoa tapa saada seksiä ennen kotomaata. No enpä ehtiny kissi sanoma, ko hierojat alko hyrrätä ympäril palveluksias tarjoe. Enmää ottanu, vaik mieli teki, ko hinta oli aikaste kova ja tyän tulos ei oike muu vakuuttanu. Yks naine kuitenni hieros aika ammattitaitose olosest ja aattelin, et hänelt voisi otta hartiahieronnan. Mee lötkötelti ja piretti allaspalaveri yllä, meit oli siin viitise tyyppi juttelemas, ko tää naine tuli tarjoomaa taas hieronta. Mää oli käyny hakemas just raha ja mää ajatteli, et nyy mää tempase. Seliti täl kiinalaisnaisel, et puolihieronta ja pelkästään selkää, asia sovittiin, kun paikalle tryykäs kiinalaismies, joka ilmoitti hierovas mut. Mää meni iha sanattomaks (harvinaist) ja yhtäkki mää makasi (ympali ympali) mahallani bikinie yläosa poies ja ukko alkko vatkama muu. Voi pyhä lehmä, pari kilii ja muutama kanaki, alko mun puole tunni nöyryytys. Siinä kuulkka suamalaine A-luaka liha sai kyytti, läski vatkasi, selluliitti tärisi, ko poik hakkas ja taputteli muu. Sit see repi mun jalkoi ja käsii, jaa mää ajatteli, et tält kärpäselt tunttu ko siive revitä poies. Pahaks onneks mul oli kauhia pissahätäki ja miekkone alko punttaama mun jalkka maha pääl (bikini see sentäs laitto kines enne sitä ja ympali, ympali..) ja takaasi ja mää ajatteli, et koht lenttä pissa kaares ukkelin pääl. Se pual tuntine (20 min.) oli elämäni pisin ja nöyryyttävi. Rantapummi kysy naama vakavana, että miltä tuntu.. Saara pidätteli naurua ja mä sanoin, että rahalle tuli ainakin öljyn muodossa vastinetta, kun piti levittää niin laajalle pinta-alalle ja arvokkaasti poistuin huussiin.

Seuraavana aamuna Dimitri iloisesti tervehti ja sanoi, että minä tein sinulle seksiä rannalle ja katso, heti mies sinu kimpus..

Päivät menivät aivan liian nopeasti ja arki oli taas karuna vastassa. Työt, huolet ja murheet, mutta viikon verran oltiin vain kaksi perhosta vapaana liitelemässä, kaukana arjesta.