Oi ihanata tätä suve ja aurinko paistet. Mää ole ollu ny viiko lomal ja vast tänäpä ehri rannal makoilema. Oli see mukava levittä ruumiis hiekkarannal tonne Märy kuapal. Mää ole ny yrittäny saara tota meiti äiti muka uima, mut ei hää lähre kun hää häppe. Häpeemise tunne lähti liikentese pari vuat sit, ko kaks pikkupoika nauro hänt uimarannal ja toine huus, et LIHAPULLA!! Äire sanos, et hää o koktailtikku, laiha sääret ja iso vatta. Mää sanosi, et paskat, sinne va. Mää e ymmärrä muutenkas miks täytty kärventy neljä seinä sisäl lähemmäs kuuskymppisen ja häppe kroppatas. Eks jossa iäs jo olis vapa ulkonäköpaineist. Piäne ihmise ei uskalla mennä rannal, ko ne o ni lihavi ja suure ihmise ei uskalla men rannal, ko ne o ni lihavi.

Mää ole päättäny, et mul o terapeuttine kroppa ja astele mittä häpeemät allit lollottae, selluliitit täriste ja maha ja peppu hyllye rannal ja pää pystys. Ja käytä viäl bikinei. Tai no verrattun bikineihi, näist sais vissi purjepaati purjet, mut kaks osasel uikkaril kuitenki. Mää ole ni pal kroppani hävenny aikanas, et nyy mää saa olla just semmone ko mää ole. Mää kerään kyl ittiäni laihrutusurakka varte, mut mää teen sen mun terveyt ajatelle, e ulkonäkö tai muato. Mää sano Irene sanoin: MUL O OIKEUS! Mul o oikeus olla just semmone ko mää ole. Jos jotakuta nauratta tai hirvittä mun kroppa, ni see o kauhja hyvä heil. Hee näkevä rumemma kropa ko omas, ni sen luulis tekevä heiti ittetunnol hyvä. Kyse o siis terapeuttisest kohtaamisest.

Mitä tule lihapulla, ni mää ole muaroltani kebabvarras, et siin mikkä lihapulla riitä. Ja mää huntera, et tuski nee poja olis huutanu mittä, jos olisi tiäny, et toine pahotta miäles ni, ettei koska enä mene uima. Ja vaikiampa o niil rantaruaoil, jokka hartia lysys yrittävä peittä luiseva kroppas. Heil mää sano, selkä suaraks ja ryhti kunto.

Mää sano teil naise: Olkka rohkiast omi ittejänne, älkää häpiäkö ruumistanne tai ittiänne toiste takia. Ottaka kaveri mukka ja termari kahvi ja voikkoleippä muka ja menkä yhres makama piitsil, juaruma ja täyttämä ristikoi. Olo o se jälkke pal mukavemp ja tuski kukka mittä huutele, jos huutele, tee voi ajatella, et sil o ni huano ittetunto, et sen takia vikise. Pää pysty, läskit löllymä tai luut kolisema, rantakunnos ne o ryhävalaakki.