Mite herra tähäre neljä viikkoo menee lomal ni kauhhia nopia ja töisä ni kovi hitaastas??

Must tuntu, ette mää ol ehtiny viäl lomal olemankas. Enste oli kattomiähe ja kyl kiitos meil o kaunis katto. Herättivä joka aamu kahreksalt, kahve mää keiti yhrekstoist ja jutteli ilosi poikie kans. Sit ko hee eivä täl viimesel viikol tullekka torsta, ni mää oli ko mää olisi jotta menettäny. Äijö o ollu vähä talkois, eikä seekä oo muu hätyytelly. Kummipoik kavereines oli pari päivä meil ja mää oli iha kuallu, nukkusi vuarokaure putke sen jälkke. Kummitytö olis pitäny tul, mut suasiol siirretti ajakohta syksymmäl, meil pitäis nimittäs alka vessaremontti, vihroinki, mää ole sitä va kolme kuukaut orottanu.

Punaherukoi meil tuli hyvi ja Pynteri ja Äiren kans olla kerätty ja mehu keitetty. Mustaherukka sato jäi kovi vähäseks, olis tarvinnu kastella puski. Mut nee marja jokka tuliva, oli oike makioi. Sitä hommaa mää miälelläs jatka viäläki. Perunasaro kans kävi semmottos, et joku söi ne. E tiärä oliks Wilma vai ketä, eikä ni väli. Mun perunasaanti ja elanto ei ol tost maatilkust kines. (Onneks!!) Wilmaa mää ole tiirannu, et saisi kuva siit ja poikasist, mutten ol onnistunu. Rannal kyläläise sanova, et mettästysseura kaataa sen syksyl, ko see o tullu liia tuttavalliseks, eikä tiärä, jos see vaik hyäkkä pualustaessas poikasi jonku kimppu. No ei kai se hirve paikka asutusaluel olekka, mut o se kuitenkin mun miälest vähä suru. Wilma niiko tua ylimääräst eksotiikka tähä paikka.

Nee mikkä mä oli ittelläin laittanu tavoitteeks loma aika tehrä, mää tei, tosi viimesel viikol. Rannallaki kävi ja ekstempore lonkerollaki, vaik seki meinas jäärä. Äijö sanos mul torstain, et täsä tule vähä kiire, ko lehre toitottava, et töihi mennä katko kaut. Päätetti mennä sit juapottelema perjanta. Nee samase lehre kertova, et ihmine ei kert kaikkias voi voira hyvi henkisest ja fyysisest, jollei harrasta seksi kolme kerta viikos. No ei menny iha putke tääkä loma ton juamise ja seksi harjottamise suhte. Muute mää ole valmis astuma huamen taas palvelukse.