Kun o täsä juassu pää kolmanten joka neljänte paikka ja mikä ei tuntunu riittävä, o kauhia mukava va olla ja kirjotta tajunna virta. Mää ole nimittäs sitä miält, et mun lokist o tullu iha tylsä, ko tää kerto va talost ja remontist, pitäsis vissi pistä oma rintamamiästaloloki ja ihmetellä siäl näit asioi, vähä niiko toi Olka Puntariki. Silläki rintamal mene vähä huanommi, ko en ehri kattoma kovi tarkka mitä suuhuni pistä, mene hiilihydratti vähä liikkaa.

Tyärintamal mene oike mukavast. Iltapäivisi ole kovi väsyny, ko o ni pimiä, mut piristy kummast, ko pääse taas johonki talorojekti osa-aluese kines. Ole hunteranu sitäki kui hiano ja hyvä vuas mul o takan. Tää vuas o tuanu paljo rakkaut ja ilo mun elämä. Tyän, parisuhte, ystävie, siskoje myät ja ilosimpan on meirä äiren alkkoholi juamattomuus. Vaik see ei kestäsis, ni ole onnelline joka päiväst, jonka hää o ilma alkoholi.

Mää ko ole lukenu tota meiti pikkusurkia tekstaripalsta, ni ihmisi harmittava vaik mikkä assiat. Naapuri ei tervehdi, tai sitte tervehtivä, kuka inho kissoi ja koiri, kuka inho rumi, lihavi, tuulipukusi naisi ja kuulka vaik mitä. Mää hunterasi, et kauhhia piäni ova ihmise, jos tämmöse assia harmittava ni pal, et niist oike kannatta lehte kirjotta.

No yhtenä ihmettely aihena o ollu peruna. See o joko kumiperuna, tai sit sitä ei osata kuari tai sit siihe hiipi jota valkost kumma ainet ko se peruna jäähtyy. Joku sanosis sitä tärkkelykseski.

Kuukaus takaperi oli kauhhia kilpailu, kuka vaihto nopeite talvirenka. 20 minuutti ilmotti joku miäs. Mää sitä naureskeli töissäki ääne ja sit salapittäe katoi kui kaua Äijöl meni ko see vaihto punto renkka. (15 minuutti, mut nee oli vanteillas.)

Mää hunterasi, et pitäsiks tekstata sinne palstal, et kui kauhhia onnelline ja tyytyväine mää ole. Sit joku sitruuna sanosis, et pirä lättys kines, ko et mistä mittä tiärä. Et älä tule pilama meiti hyvä vitutust täsä nyy.

Mää muuto tein äske ruakka ittellein. Ko Äijö o jo siäl talol, ni ole yksi. Ajatteli käyttä vähä aineksi pois tualt kaapist ja pakasteest. Nyy muu harmitta ko ruakka tuli vahinkos 12 ihmisel. Mun tartte vissi pistä ilmotus sinne palstal, et kui kauhhia se o ko tehrä liika ruaka ja sit ei syärä ja sit laiteta yleise jättese ja se saastutta maailma ja tule metanikaasu ja reikki taivase. Kyl mun varma tartte syärä se koko pannu yksinäs. Tosi sit mää liho ja mene kauppa ja joku voi pahoi ko se näke mun.... O tää ni vaikia.

Tänäpä aamu tekstaripalstalt bonkattu: "Miksi pikaruokapaikoissa myydään lihaville ruokaa? Eihän alkossakaan myydä päihtyneille."