Se on nii surullista. Olla anti-nörtti. Tänään meirän pikkusurkees oli Elvis sarjakuvassa juttu , jossa Elvis valitteli tietokoneen vihaavan häntä. Kaveri neuvoi, että ole positiivisella mielellä, niin kone toimii. Elvis meni koneelle arkana ja sanoi hellästi, ollanko ystäviä. Kone vastasi, että fuck you.

Jotensakin joku on nyt saanut kolmen ruudun sarjikseen just mun tunnelmat. Kone jumittaa koko ajan. Mozilla firefox ilmoittaa muutaman minuutin käytön jälkeen, et aika on loppu ja sulkee koko paskan. Explorer ei löydä sivuja ja jos löytää aukaisuun menee ikuisuus ja sitten vodafone irtisanoutuu palveluksesta. Norton ilmoittaa, että kaikki hyvin, ei viruksia yms. Kone on uusi Toshiban-paska, tehoa löytyy ja muistia, mutta kysyn vaan, että mistä ne löytyy? Vodassa on gigan nopeus, mahtaako olla? Perusresurssin hallintaa sanoo Saara ja painaa jotain nappia ja taas rulaa. Tää on joku miespuolinen tissifetissi kone varmast, tää kattoo kerran Saaran mahtavia munkkeja ja taipuu vaikka mihin. Sitten mä tulen ja se sanoo, et hei noi läpsyttimet vois lailla kieltää ja lakkaa toimimast. Pirun maaliskuu..

Tässä pari päivää sitten haukuin facebookkia, olisin halunnu mennä kattuman pikkusiskon ystävät ja herkku-serkun, enpä päässy läpi. Tänään yritin päästä elloksen sivulle ostamaan ihanaa mekkoa ja niin, no niin. Sinne jäi, eipä olisi paska kiinnostanutkaan. Olen varma ettei tää paska anna tätä juttua läpi, ehkä sen mielestä kolmasti, nyt neljästi käytetty sana, paska, on liikaa sille, tällä hienohelmalle. Mää haluaisin sellasen perusäijä tietsikan, mikä ei turhia selittele, vaan tekee duunin. Jos se haluaisi voisin sen mieliks käydä "käsityö" sivustoilla. Perusäijä tietsikoihin ne sivut olisi laitettu jo valmiiksi oletussivuiksi. Fiddu, o ottaa aivolohkoon tälläne meininki. Perk...

Ainoo hyvä hetki tänään oli, kun pyrin Irenen lokil, tää kone meni iha sekasi Irenen vihreest sivust ja täräytti sivut pienenä päällikkäisinä sivustoina 32 kertaa koneelle. Sitä mukaan kun sain suljettua tuli niitä lisää kuin sieniä sateella. Tierättekö sen lasten nuijapelin mis lyärään vasaralla, jotain örkkejä, kun niitä nousee sielt sun täält pelin sisuksist, no ny oli sama fiilis. En saanu suljettua toosaa ja control+alt+del ei auttanu mitään. See on piäne ihmise elo tekniikan eres kovin vaikiaa. LOMAAAAAAAAA!!!!!!!