Turu sinappi meni aikanas ruattalaisil ja nykyäs sitä valmisteta jossa kauhhia kaukka. Aura sinappi o viäl ainaki viimeste tiatoje muka ollu Turu seurul ja mää ole tykänny siit vihriäst kinku kans. Muuto mää käytä oikiast va tota Dijon sinappi.

(Muuto iha tähä sivujuanten, ni toi Saarioiste joulumainos misä o Samuli Edelman, o muuto kaikkie aikoje paras joulumainos sitte K-kaupa Väiski..)

No juu miälipire mainoksist ja sinapeist voi mont kertta vaihtu, mut YKS o yli muire ja se o TANNISE PIPARKAKU. Ja se ei vaihru, parempa ei löyry ja oikiastas mää en eres tykkä ruskioist pipareist. Mää en ol niiko pipari ihmine ollenkas. Nii, assia. See o tommone perheleipomo tosa Paimios ja nee pipparskaaku ova pipparskaakkuje aateli. Resitenttiki niit tarjo, vaik ei siit mittä meteli piretä niiko siit Ellen Svinhufvudi kaakust (sitäki tehrä nykyäs tosa lähistöl Billnäsi pruukil). Ne resitentil menevä piparkakkuse ova normali standardi koko piänempi, mut varmast yht hyvei. Mää tykkä ko mää täräytä kunno siipala Aura-juusto siihe kaaku pääl ja a vot o hyvä. Joka joulu o pakko syärä Tannise piparei pari paketti..

Kertokas ihmise, mikä o teiti PARAS ja EHROTO jouluherkku!!

Nii se toine mitä e vaihra: Äire munasoosi, ni kauva ko hää sitä jaksa tehrä.