Mee vietettiin Äireen juhlia viime lauvantaina ja oli niin komiat juhlat ettei mitään määrää. Pohojanmaakin oli hyvin erustettuna kun oikeen bussilla tulivat soittopelit muassansa.

Juhlat vietettiin vanhalla kommunistien järjestötuvalla -"Kaljujen Kiitoradalla"- ja paikka oli oivallisella paikalla keskustaan nähden, mutta kovin rapistunut ja täynnä aatteen paloa. Meillä oli teemana vaaleanpunaisen-sininen värimaailma ja kovasti tehtiin töitä, että saatiin paikka "ruusuiseksi". Valitettavasti kun ei ihmisten kuvia saa julkaista, niin mulla on kovin vaimia tää kuvamaailma.

Pohojalaasilla oli monella kansallispuku yllä heloineen ja kauhavalaasineen ja muutama esimerkki näkyy tuolta pöydän toiselta puolen. 120 päinen porukka syätettiin sopalla ja sitten sen jälkeen "sopalla" kyllääsiksi, jaa no oli meilla kakkua ja kahvia siinä välissä. Kakut oli kaikki 10 kpl erilaisia, mutta teemana oli ruusut ja sininen ja vaaleanpunainen.

 

Juhlissa pistettiin jalalla koriasti Äireen serkkupojan bändin tahdissa ja kolme puhetta pidettiin. Puheet tulivat kolmelta eri sukupolvelta 80v, 60v ja 40v ja kaikki puheet toisistaan tietämättä komppasivat toisiaan. Juhlat olivat erittäin lämminhenkiset ja tuntui, että kaikilla oli mukavaa ja uusia tuttavuuksia solmittiin ja uudesta tapaamisesta sovittiin.

Ettei menis nyt aivan hempeilyks, niin on mulla sitten yks "salakuva", kun poijaat olivat vertailemassa autojen talvirenkaita ym.

Seuraavana päivänä kaupungilla kiersi juaru jonka mukaan Häjyyjä ja Puukkojunkkareita oli nähty karaokea laulamassa ja se oli hianoa se!!!!