Mee oltti Juu-a-kimi kans meiti ystäväpariskunna Rouva ja Herra Tyrskylaaksojen luona katselemassa heidän uutta kotiaan ja tietenkin aivan ihanaa pulloposkista 7 kuista tyttövauvaansa.

See o sit kumma, et nua vauva ponkaava heti toisensa ja eihä siin kaua menny ko meiä pelimiäs hoksas, et nyy olis kauniimma sukupuale erustaja paikal ja aloitti sen päiväse viättely-yritykse. Juu-a-kimi höpötti ja silmä säihkysivä ja vähä nikatti silmäki ja huirotti rehvakkaast käsil, mut ei tyttö ottanu ollenkas huamatakses. Istus rauhas va äitinsä sylissä ja ainua miäs jota katteli, oli isänsä. Juu-a-kimi pisti kaikkensa liko ja otti vähä jo pohjelihastaki esil ja esitteli hianoi potkutaitojas, mut ei tyttö virkannu mittä. Kerra vähä tirahti itku. Ja hyvähä se o, ettei joka shemeikka kutsu vastaka.

Juu-a-kimi väsähti ja otti piäne tirsa välis, mutku silmä aukesiva ja huamasiva tytö, ni jo alko uus soidinmeno ladatuil paristoil ja pikku hilja se alko jääprinsenssanki kuari sulama. Nyy tartte va mennä pia uurestas, et prinsessa viäl muista tän innokka pörhistelijä :D