Mää oli ni hermostuksissain, että ehrotin jo 090909 aamul, et tökätä ne rinkula sorme ja unohreta kaik tämmöse hössötykse ja pössötykse, mut Äijö o jäärä, ko see o päähäs saanu jotta, ni niin toimita. Kihloihi pitää mennä just klo 21, vaik see olis sitte huussis, mut sillo, et kaik olis täyrellist.

Mun täytty sano, et Äijö oli kyl järjestäny kaik täyrellisest. Mää ole semmone, et mää e oikke osa sano koska mikä olis mun elämä ilosemppi tai hianoimpi hetki, ko ajattele ain vähä nuukast, ettei tartte va katu, jos oikke riamuitte. O paremp ajatel, et piäle mene kuitenni, ettei jouru pettymä. Ja mun elämäs ei ol ollu semmosi suuri hetki, muutaku yks, ko kattosi ko Sir Eino pää alko tulla äitistäs ulos, see herätti mun lapsettoma rakkaure siihe piäne ihmise ni vahvast, ettei sitä mikä katko. Ja nyy tuli sit tämä. Mun ja Äijö rakkaure vahvistus.

Hytis oli shampanja ja sitä mee sit kilistelti, enne ko mentti Maxim`s ravinteli. En ol oike pitkä aika orottanu noilt Silja paateilt yhtä mitä, ko Tallinkki sen osti ne meno o ollu ko lehmähänt alaspä va. Mut mitä viäl, meiti viäti romanttise ikkunapöytä, jonka numero oli kohtalo oikust numero 9. Äijö tilas shamppanja ja hianotuntesest henkilökunta anto meiti vanno valat ja laitta sormukse enne ko alkova palvelus. Ruaka oli hyvä ja sitä oli aiva liikka. Oli pakko otta piäne hyhmäse, iha va tasama olo. Eks sitä sanota et kihlois ja kännis o mukava olla. Ilta meni mukavast, mut kaikest hermostuneisuurest mää meni nukkuma jo kahretoist paikkeil. Äijö meni juttelema ja istuma viäl iltta Liikase Eki ja Kuuva Kari kans, joist hää tuns Liikase. Mul oli sit oike onnittelu klappu Kuuva Karilt aamul, tosi täsä tuli tää meiti ikäpolvi vasta, mää e oikke osannu otta sitä miksikä, enkä mää ny muuteka ol ni julkiste ihmiste nimikirjotuste tai tavaroitte perä..

Aamul oli shampanja aamiaine ja kiärrelti kaupois ja Äijö osti mul vaik mitä, alkae siit mun lemppari hajuverest Alienist. Josta kumma syyst meirä yks retke kohokohrist oli sen 20 senttise pelikone pelamine, siis see mihi puroteta 20 senttisi ja toivota et pyramidi romahtais ja saatai paljo 20 senttisi tilal... No eihä siit koska mittä voita, mut nauru meil riitti ko kannustetti toisiam. Eks se ol vähä semmottos, et hulluil o halva huvi. Mää kuitenni voiti siit 2 euro ja pisti ne jokeripokeri ko Äijö oli tupakal ja tiputi 20 euro, et onneki oli pikkase mukan.

Vanhoi ko olla, ni vetäyrytti hyti rauha ja otetti pikkase torku ja vaik Tukholmas oli satanu, herättyämme Luaja anto meitil ni hiano päivä et istutti kannel kahvil ja oluel aikast pitkä aurinko ottae.

See oli kaikkines ni hiano päivä ja reissu, et ole ni täyn ilo ja onne. Ja mun täyty sano, et vaik mee olla toisiamme milte 18 vuat katottu sil silmäl, ni tää onni o mahrollist vast nyy. Kahre kulkuri ja jääräpää luanto o sewwert tasaantunu, et nyy mee olla valmei tähä. Ja hyvä ni.