Henkis olla, vaik kui olla syäty ja juatu ittemme läkähryksi. Kinkku onnistus hyvi, suklaat syäty kohtuurel, juustoi liia kans, punaviinii aiva liika ja semmost. Kävelemäs olla kuitenki käyty ja nyy mää hunterasi, et meek mää makama vatta viäre sänky ja ota kirja kainalo, vai kirjotaksmää joulujutu. No joulu o kuitenki keske, ni kirjoteta se juttu myähemmi ja valita toi vaihtoehto A. Kirja o Roseta suasittelema Roslund & Hellström: Peto. Se o kuulemma kauhhia. Mää mene Äijö seljä taa piilo pahalt maalimalt.

Jälkiruikutus viäl.

Mää ole ni addiktoitunu tähä tiatokone malima, et luata, et jos mää ole seuraamani lokit laittanu seuranta, ni niist tule mul ilmotus, ko ne päivitetä. Ja kati kontit. Mää ihmetteli ko Irene ei ol pitäny joulusaarnatas ja hunterasi et omituist, ettei eres joulutoivotust ol laittanu. No oliha se, Vilukissilt oli menny pari kirjotust ohi ja muit en uskalla eres arvuutella. Lähe ny vanha-aikasel taval käymä ystävälokeil. Perk.. tätä tiatoteknikka, lait insinööri assial ja men itte peräs.. Polkal mää kyl kävi jo aikasemmi, ko tiärä, et hää kirjotta joka päivä, see o vähä sama ko aurinko nouse, ni Polgal o uus kirjotus yleensä aamul jo.

Sit viäl tual aikasemmas postaukses oli joku frouvas henkilö suasitellu Yyteri sinappi, meil ei ol Salos näkyny semmost, mut ko mää mene Pori, ni mää osta sitä.