Mää ole Olga. Moro!Emmää kuitenkas ol see Olga Koo, mikä o siäl rarios, ei sunkka mul simmosi kykyi ol, vaa emmää tierä, ko en ol koska rarios selostamist yrittäny. Mää yritä nyy selittä teil tätä mun piänt maalima näi loki avul, vaik suurimmaks syyks täsä vissi nousi see, et mun sukulaisaka mun tähä patisti. Nee ei vissi tykänny ko mää elämöin niitte lokeil liiaks.. ;D

Nii mun oikia nimi o Olga, mut emmää ol koska siit nimest tykänny, nii siks mää ole ain ollu Olli. Jaa ajatelkkas nyy, ko mää oli piän ja tehny jotta paha, nii kui kovalt see kalskahta koo äiti huutta ,ku Vaahteramäe Eemeli isä, et OLGA!!!! Mut jos see sano Olli, nii se o ko höyhänä hyväily poskel. Jaa tosi see o, ei kait muute suame kauniimmiks sanoiks olis valittu sanoi jos o paljo L-kirjaimi.

Nua hirmuse Etelä-Pohojalaase aka o mun sukku. Irene, Sesile ja Helena o mun tätei ja mun äire o sit tua Sisko nro 1, minkä Helena usei mainitte lokillas. Mää ole saanu keenei myäski tualt uureltmaalt, et mää en ol nii häjy, ko päält päi näyttäis. Mul o kaks rakast sisko, Rva Meri ja Pynteri. Irene ja Mattimää o mun ja Pynteri kummivanhempi ja siks mää usei vieraile heiti lua, niiku Irene lokil o monest tullu ilmi. Mul o punaniska äijä, nimeltäs Äijö. See o laro-ove kokone (ainaki ekoltas) ja kauhia taitava käsistäs. See rakentaa taloi tyäkses (jaa harvinaise usei viäl illal sängyssäki). Meil ei ol mun harmiks yhtä kakaroi, mut mul o kolme aiva ihana kummilasta, joittenka kans mää välil leiki tota vanhemmuut. Mää palauta nee sit, kun mun sietokyky o ylittyny. Varsi hyvi toimiva systeemi :DDD  Mul o Pynteri poik sir Eino 4 kk, hra Dragon 9v. ja prinsessa Ingrid 8v. Hra Dragon halusi esiintyä täällä nimellä Dragonmaster, mut mää ole nii mukavuude halune, et mää lyhensi vähä. Ingrid asuu kaukana Hämeessä, et hää valitettavast jää vähemmäl tapaamisel. Muitte kans olla jutuis usei ja harttaast. Sit mul o viäl kulmakunna komein kissa, Ernesti nimeltäs. Mul tuli just äskettäi yks hörhelö kysymä pentui, tolt isolt, keltaselt norjalaiselt mettäkissalt. Mun oli pakko kieltäyty sanomal, et E o muute vaa paksu ja kaike lisäks see o leikattu kolli.

Nii sit mää tyäskentele miälenterveyspualel ja sen kyl huamaa. Mut viäl nee ei ol ottanu avaimi poies, paha päivä o sillo ku ovi ei enää aukene sisäpuolelt.

Täsä nää päällisi puali, tervetulo vaa lukema sepustuksi ja kommentoima.