Mää kattosi tualt uutisist et ens yän saapuva raivoisa jäämyrsky o sitä luakkaa, et semmosi o Suames va yks kertta kymmenes vuares. No luanto ainaki tääl Salos iha ko hiljentys ja orottele. Mee olti Sir Eino kans vähä ajelul, ko mee tultti mamman luan. Ajetti auto kunnol lämpimäks ja akku täytte. Nyy o tullu ajettu va lyhyi matkoi täl pakkasel, ni o pare katto ko katu, vaik Puntos hyvä akku onki. Nyy o auto peitelty ja anta myrsky tulla.

Mee kierretti tää vanha Salo alue melke, Tupuri ei lähretty. Vanhal Karjaskylä tiäl ja Kisko tiäl oli tuuli heittäny jo kinoksi. Paha keli varmast tulee ajaa. Onneks ei tartte lähte mihinkä. Istuta sisäl ja kuunnella ja tanssata Ipanapaa. Lämmin teemuki ja mehumuki pöyräl, maha täyn porkkanakeitto ja ruisleippä.

Hunterasi sii ajaes, et siit o todellaki aika ko mää ole antanu turhamaisuurel enemmä valtaa ko järjel, pukeutumise suhte. Vasta tuli simmone 16v tyttö pienes minihames ja sukkahousuis ja ohues nahkatakis, ilma pipo ja hanskoi. No joskus 14v paleltus reire valkoseks 30 aste pakkases ja ohuis farkuis... Parutti suihkus ja lämmitetti niit haalial verel ja hiarotti, et veri alka kiärtämä. Lähtihän se, mut viäläki o jala herkät kylmäl.Et kai siit jotta olla opittu, niistäki ajoist .