Ei ol ny mittä kerrottava, mut älkkä lannistuko, emmääkä. Jos Luaja sua ja miksei sois, ni huame voi olla jotta kirjottamist...ehkä.

Muistattekstee ko lapsen oli kaikki omast miälest hianoi tarinoi ja vitsei, mitä ehkä vanhemmat pikkase hymyille kuunteliva??? Pynteril oli esmes semmone tapa, et see kerto ukost ja akast, joil oli talo. Mitä muut siin sit ei tapahtunukka, mut Pynterist see ol mahrottoma hauska juttu. Mää törmäsi tänäpä semmose vitsi, joka oli mun miälest lapsen niin maan mahrottoma hyvä ja kekseliäs vitsi ja jonka mää oli tyyste unohtanu. Vitsi ny ehk kerto munst enemmä ko mikkä ;oDD

Intiaanipäälliköl oli kultakello. Yhre kerra see kello sit pysähtys ja päällikkö miättimä, et mikä vika kello tuli. Hää meni kaupunki ja kellosepäl ja kysy, et mikä vika kellos. Kelloseppä avas kello ja naurahti ja sanos, et mikäs se siäl?? Ugh, minä ymmärtä, sano inkkaripäällikkö, nähtyäs kualle kärpäse kello sisäl. Koneenkäyttäjä kuallu. Heeeheheehhheeehhhheeehhheehhhehhehehehehhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!